Coșul meu

AD120 Adăpătoare - hrănitoare manuală, cupă 120ml, cu agăţătoare cârlig

Preț: 3,00 lei

Un cadou surpriză împreună cu orice comandă de minim 10 adăpători :)

 

în stoc
+
Comandă telefonic: 0722 475 979

AD120 - Adăpătoare şi hrănitoare tip cupă cu cârlige (agăţători), cu capacitate 120ml - pentru găini, cocoşi, porumbei, bibilici, pui, fazani, păuni, potârnichi şi alte păsări de diverse specii

AD120 pot fi folosite atât ca hrănitoare cât şi ca adăpătoare.  AD120 au capacitatea de 120ml fiecare şi sunt prevăzute cu câte două cârlige şi un prinzător pe fire de 2-3mm diametru. AD120 sunt confecţionate din plastic, ceea ce le conferă avantajul că nu ruginesc.

AD120 sunt din material compatibil cu acidifiantul antibacterian care se foloseşte permanent în apa de băut şi cu vitaminele premium (chelatate) Maravet Anka-Vet CH, precum şi cu majoritatea soluţiilor de igienizare şi dezinfecţie de uz zootehnic precum Virocid (cel mai bun din domeniu). Montajul, demontajul, igienizatul şi dezinfectatul se realizează uşor datorită formei sale ergonomice.

Acest model este preferat atât ca hrănitoare (casetă de boabe / seminţe sau furaje / nutreţuri), cât şi ca adăpătoare în special de cei care au de îngrijit un număr mai mic de păsări (cuşti sau colivii cu mai puţin de 20 de păsări / compartiment) şi de cei care participă la târguri, concursuri şi expoziţii, fără să se limiteze la aceste categorii.

De regulă AD120 sunt în loturi de culoare albastră sau verde.