Coșul meu

Adăpătoare automată pentru iepuri, pui şi păsări, cu recipient de 0,5 litri (galben sau alb)

Preț: 16,00 lei
în stoc
+
Comandă telefonic: 0722 475 979

Adăpătoare automată pentru iepuri cu borcan galben sau alb de 0,5 litri

 

Una din cele mai populare modele de adăpători automate (mai ales printre crescătorii de iepuri, dar nu numai), modelul se distinge prin montajul simplu (pe cuşcă) şi simplitatea în utilizare.

Se poziţionează în exteriorul cuştilor, astfel că animalele nu au acces direct la recipientul (paharul, borcanul, vasul) cu apă integrat al adăpătorii automate. Montajul adăpătorilor nu necesită decupajul plasei de sârmă a cuştilor. Se pot fixa de asemenea şi pe pereţii maternităţilor / creşelor cu pui de carne, pui de găină, bibilică, fazan, păuni sau curcani.

Alegerea acestui model de adăpători este bună mai ales celor care cresc serii mici de pui (sub 50 de pui pe serie); crescătorii care au loturi mai mari de pui preferă adăpătorile automate cu cupă şi filet (modelul roşu cu cot şi filet negru - varianta fără plutitor, care nu ţine apă în cupă!), de departe cel mai grozav model de adăpătoare automată şi singurul care este perfect adaptat tuturor speciilor de păsări de curte la toate vârstele, de la pui de prepeliţă de o zi (cei mai "pretenţioşi" pui în ceea ce priveşte adăparea) la curcani adulţi.

Adăpătorile sunt disponibile în variantele de culoare galben şi alb pentru recipientul cu capacitatea de 500ml; capacul este verde (cu un iepure desenat deasupra), iar pipele sunt din plastic rezistent (ABS) negru cu garnitură cauciucată. Niplurile sunt metalice, cu închidere prin cădere (fără arc).