Coșul meu

Adăpătoare automată pentru iepuri, pui şi păsări, cu recipient de 1 litru (galben sau alb)

Preț: 18,00 lei
În stoc furnizor - disponibil la comandă: Cumpără în avans
+
Comandă telefonic: 0722 475 979

Adăpătoare automată pentru iepuri cu borcan galben sau alb de 1 litru

Una din cele mai populare modele de adăpători automate (mai ales printre crescătorii de iepuri, dar nu numai), modelul se distinge prin montajul simplu (pe cuşcă) şi simplitatea în utilizare.

Se poziţionează în exteriorul cuştilor, astfel că animalele nu au acces direct la recipientul (paharul, borcanul, vasul) cu apă integrat al adăpătorii automate. Montajul adăpătorilor nu necesită decupajul plasei de sârmă a cuştilor. Se pot fixa de asemenea şi pe pereţii maternităţilor / creşelor cu pui de carne, pui de găină, bibilică, fazan, păuni sau curcani.

Alegerea acestui model de adăpători este bună mai ales celor care cresc serii mici de pui (sub 50 de pui pe serie); crescătorii care au loturi mai mari de pui preferă adăpătorile automate cu cupă şi filet (modelul roşu cu cot şi filet negru - varianta fără plutitor, care nu ţine apă în cupă!), de departe cel mai grozav model de adăpătoare automată şi singurul care este perfect adaptat tuturor speciilor de păsări de curte la toate vârstele, de la pui de prepeliţă de o zi (cei mai "pretenţioşi" pui în ceea ce priveşte adăparea) la curcani adulţi.

Adăpătorile sunt disponibile în variantele de culoare galben şi alb pentru recipientul cu capacitatea de 1000ml; capacul este verde (cu un iepure desenat deasupra), iar pipele sunt din plastic rezistent (ABS) negru cu garnitură cauciucată. Niplurile sunt metalice, cu închidere prin cădere (fără arc).

                    EXCLUSIV Crescători.ro: CADOU Ghid profesional de instrucţiuni! Împreună cu acest incubator Cleo 5 achiziţionat acum de la Crescători.ro primeşti un Ghid profesional de instrucţiuni de incubare, eclozionare, igienizare şi dezinfecţie care conţine informaţii tehnice şi ghidaj pentru a obţine cu adevărat cele mai bune rezultate; în plus, pentru că ştim că cel mai important este nu doar să incubezi cu succes, ci să te mândreşti cu cei mai arătoşi puişori (şi nu în ultimul rând cu păsări care să îţi umple inima de bucurie), am adăugat în Ghidul menţionat un set detaliat de reţete de furajare premium de tip extensiv (de uz gospodăresc) pentru aproape toate animalele de curte precum şi tehnicile de fabricaţie a nutreţurilor necesare ca să îţi poţi face propriile furaje de calitate excepţională, având permanent propriul control al calităţii şi bucuria rezultatelor de top obţinute prin munca ta. Simplu de făcut, cu rezultate surprinzătoare!

                EXCLUSIV Crescători.ro: Primeşti un consultant personal! Pentru acest incubator Cleo 5 achiziţionat acum de la Crescători.ro primeşti pentru întreaga durată de utilizare a produsului un consultant dedicat, mereu la dispoziţia ta, a cărui misiune este aceea de a te ajuta să obţii de fiecare dată cele mai bune rezultate, de la incubarea ouălor şi obţinerea de puişori vioi până în stadiul în care savurezi în bucătărie păsările adulte obţinute cu acest incubator Cleo de la Crescători.ro! Vei putea contacta consultantul tău personal telefonic (18 ore pe zi, zi de zi), sau prin SMS / Whatsapp / E-mail la orice oră, oricând (inclusiv urgenţe); îţi va răspunde cu cea mai mare plăcere de fiecare dată tuturor întrebărilor tale legate de incubarea ouălor, eclozionarea puilor şi creşterea lor optimă până la maturitate. Datele lui de contact le primeşti cu incubatorul! Ce-ar fi să-l suni şi să-i spui cum ţi-a ieşit prima incubare cu noul tău incubator Cleo de la Crescători.ro utilizând sfaturile şi informaţiile din Ghid?

                EXCLUSIV Crescători.ro: Cea mai rapidă rezolvare service! Pentru fiecare incubator Cleo 5 achiziţionat de la Crescători.ro oferim cel mai rapid timp de răspuns pentru orice problemă de service sau garanţie / post-garanţie! Pe lângă faptul că incubatoarele Cleo 5 sunt recunoscute pentru fiabilitatea lor excelentă în rândul incubatoarelor de uz gospodăresc din România (aspect foarte important în sine, semnificativ mai important faţă de diferenţele de preţuri), în cazul puţin probabil în care apare o defecţiune există inclusiv posibilitatea de a vă salva incubarea în curs (sună-ţi cât mai repede consultantul dedicat oferit de Crescători.ro)!

                Produs în România: Clocitoarea Cleo 5 este produsă în România - achiziţionând această "fabrică de puişori" de la Crescători.ro ne susţii şi ne încurajezi să creştem împreună cu tine, cu profesionalism şi pasiune, iar pentru aceasta îţi mulţumim!

                Crescători.ro - Creştem împreună!