Coșul meu

Adăpătoare automată premium pentru iepuri, pui şi păsări, cu niplu metalic mare şi filet

Preț: 16,00 lei

Un cadou surpriză împreună cu orice comandă de minim 2 adăpători :)

Pentru comenzi de minim 5 adăpători CADOU Ghid de incubare profesional inclus!

Pentru comenzi de minim 15 de adăpători furtunul este subvenţionat la JUMĂTATE DE PREŢ!

în stoc
+
Comandă telefonic: 0722 475 979

Cea mai performantă adăpătoare automată pentru iepuri!

Acum, la cel mai performant PREŢ :)

Pe scurt, cea mai performantă adăpătoare automată pentru iepuri!

Adăpătoarea este formată dintr-un niplu complet metalic (inox) cu filet exterior de 1/8", cu mecanism format din cui declanşator şi greutate pentru auto-închidere, şi o mufă de prindere din ABS (plastic rezistent) cu cot în unghi de 90 de grade şi piuliţă cu şaibă foarte lată cu filet, care se aplică peste (în jurul) conductei de admisie automate a apei.

Niplul din inox împiedică distrugerea adăpătorii de către iepuri (la utilizarea la leporide), iar filetul de fixare este suficient de mare pentru a fi fixat cu uşurinţă pe cuşti. Montajul adăpătorii nu necesită decupajul plasei de sârmă a cuştii. Se poate fixa de asemenea şi pe pereţii maternităţilor / creşelor cu pui de carne, pui de găină, bibilică, fazan, păuni sau curcani; desigur, se poate folosi pentru oricare din aceste specii la toate categoriile de vârstă, inclusiv adulte.

Acest model de adăpătoare este mult mai mare comparat cu modelul mult mai ieftin de adăpătoare automată metalică tip niplu (suzetă) şi prindere cu arc şi este preferatul crescătorilor de iepuri premium, care vor ce este mai bun pentru iepurii lor.