Adăpătoare automată tip niplu (suzetă) pentru păsări

Adăpătoare automată tip niplu (suzetă) cu picurător, cu diametru de montaj 8mm

Adăpători automate tip niplu (suzetă) - cea mai ieftină soluţie de adăpare automată a păsărilor de curte!

Un cadou surpriză împreună cu orice comandă de adăpători :)

2,50 lei
Mai mult?     Mai ieftin!
≥ 1 buc. 2,50 lei
≥ 100 buc. 2,25 lei
≥ 300 buc. 2,00 lei
în stoc
+
Discounturile noastre de cantitate:
Cantitate 100+ 300+
Pret 2,25 lei 2,00 lei
Precomandă
AdSuzeta
Comandă telefonic: 0722 475 979

Adăpătorile automate roşii cu niplu (poreclite "adăpători suzetă") se pot utiliza pentru toate speciile de păsări de gospodărie, cu foarte puţine excepţii - palmipedele (pentru că raţele şi gâştele se joacă cu orice fel de adăpători automate până termină toată apa) şi puii de prepeliţă cu vârste între 0-2 săptămâni.  

Adăpătoarea roşie niplu suzetă cu picurător este modelul cel mai ieftin de  pentru toate rasele de găini şi pui de carne, de la pui de o zi până la adulte, de asemenea şi la curci / curcani (de orice vârstă), fazani, păuni, bibilici (pichire, pichiriţe, ţăţărci), porumbei, potârnichi, papagali, prepeliţe (tineret şi adulte) etc.

Principiul de funcţionare este de "cui căzut", similar unui dop de cadă: imaginaţi-vă un dop de cadă permenent în poziţia închis, care are dedesubt o mică tijă care prin acţionare "saltă" uşor lăsând unul - doi picuri de apă să treacă. În momentul în care pasărea mişcă cuiul (tija), trec unul-doi picuri direct în ciocul păsării. Pasărea repetă operaţiunea de atingere a cuiului suzetei până bea cantitatea dorită de apă.

Montajul adăpătorilor cu niplu - suzetă se poate face, neapărat în poziţie verticală, astfel:

- direct pe fundul recipientului cu apă (găleată, bidon, canistră, butoi, rezervor, dop de PET precum dopurile obişnuite de apă minerală sau suc); necesită o gaură de 8mm, în care se înfiletează foarte simplu adăpătoarea (este prevăzută cu garnitură în acest sens); adăpătorile trebuie să fie poziţionate la 3-5 cm deaspura nivelului capetelor păsărilor, prin urmare recipientul trebuie fie poziţionat pe un suport similar unui scaun mai înalt cu fundul decupat, fie suspendat / atârnat, cu adăpătorile montate pe fundul recipientului;

- pe ţeavă din PPR cu diametrul de 25mm; necesită o gaură de 8mm, în care se înfiletează foarte simplu adăpătoarea (este prevăzută cu garnitură în acest sens).

Acest model de adăpătoare are avantajul celui mai mic preţ pentru o adăpătoare automată, şi este foarte uşor de montat (mai ales direct pe recipient), iar dezavantajul este dat de faptul că uneori păsările pot arunca stropi de apă pe jos; recomand acest model de adăpători în special la utilizare la exterior (afară, în curte sau spaţii deschise). Pentru spaţii închise (coteţuri, grajduri etc.) avem disponibile model similar de adăpători care au suplimentar tăviţe pentru apă sub nipluri.

Poţi lega recipientul cu apă pe care ai vrea să-l foloseşti în acest scop la un furtun pentru a-l reumple foarte simplu şi uşor; în acests ens, poţi comanda (împreună cu adăpătorile şi - opţional - acidifiantul) şi ştuţul adaptor dotat cu piuliţă şi garnitură, cea mai simplă şi ieftină soluţie de a conecta un furtun direct la recipient. Tot la Crescători.ro, pe www.crescatori.ro, desigur :)

Vă recomandăm

Ambalaj: 5 kg = 75 lei (15 lei/kg)
75,00 lei
Ambalaj: 5 kg = 75 lei (15 lei/kg), 10 kg = 140 lei (14 lei/kg), 15 kg = 210 lei (14 lei/kg), 20 kg = 280 lei (14 lei/kg), 25 kg = 350 lei (14 lei/kg), 30kg = 390 lei (13 lei/kg)