Coșul meu

Adăpătoare automată premium pentru iepuri, pui şi păsări, cu niplu din inox şi placă de fixare

Preț: 12,00 lei

Un cadou surpriză împreună cu orice comandă de minim 2 adăpători :)

Pentru comenzi de minim 5 adăpători CADOU Ghid de incubare profesional inclus!

Pentru comenzi de minim 15 de adăpători furtunul este subvenţionat la JUMĂTATE DE PREŢ!

în stoc
+
Comandă telefonic: 0722 475 979

Cea mai fiabilă şi rezistentă adăpătoare automată premium pentru iepuri!

Acum, la cel mai performant PREŢ :)

Cea mai fiabilă şi rezistentă adăpătoare automată premium pentru iepuri!

Adăpătoarea este formată dintr-un niplu complet metalic (inox) cu filet exterior de 1/8", cu mecanism format din cui declanşator şi greutate pentru auto-închidere, corp din ABS (plastic rezistent) îmbrăcat în inox protector, şi sistem de fixare prin placă de prindere fixabilă cu două şuruburi şi piuliţe.

Niplul complet metalic împiedică distrugerea adăpătorii de către iepuri (la utilizarea la leporide), iar placa de fixare este cea mai mare din toate modelele, permiţând o fixare foarte facilă pe cuşti (sau OSB, lemn, pereţi metalici etc.). Montajul adăpătorii nu necesită decupajul plasei de sârmă a cuştii. Se poate fixa de asemenea şi pe pereţii maternităţilor / creşelor cu pui de carne, pui de găină, bibilică, fazan, păuni sau curcani; desigur, se poate folosi pentru oricare din aceste specii la toate categoriile de vârstă, inclusiv adulte.

Acest model de adăpătoare este mult mai mare comparat cu modelul mult mai ieftin de adăpătoare automată metalică tip niplu (suzetă) şi prindere cu arc, este cel mai fiabil şi rezistent model de adăpătoare automată şi este adăpătoarea de top pentru crescătorii de iepuri premium, care vor ce cele mai bune adăpători pentru iepurii lor!