Coșul meu

Adăpătoare tip port-sticlă, pentru pui şi păsări de curte

Preț: 5,00 lei
în stoc
+
Comandă telefonic: 0722 475 979

 

 

Adăpătoarea tip port-sticlă (suport pentru PET-uri) cu filet standard (tip PET de apă minerală de 1,5 - 2,5 litri) capacitate de până la 2,5 litri este o alegere cea mai ieftină soluţie de sine stătătoare de alimentare cu apă atât a puilor puşi la căldurică şi pregătiţi de creştere cât şi a păsărilor crescute libere la sol / în curte.

Confecţionată din plastic alimentar, adăpătoarea port-sticlă de la Crescători.ro este ideală şi pentru administrarea controlată a soluţiilor specifice (acidifiant cu rol antibacterian şi antidiareic, vitaminizări, medicamentaţii - după caz).

Este compatibilă cu orice recipient de uz alimentar cu filet standard (precum cel al sticlelor PET de apă minerală sau sucuri din comerţ) şi este foarte uşor de igienizat şi de reîncărcat cu apă proaspătă. Se foloseşte la temperaturi peste limita de îngheţ.

Ţinând cont că o găină adultă ouătoare (cu o producţie de 90%-95%) consumă aproape 300 ml de apă pe zi, respectiv un pui de carne de circa 5kg consumă circa 400ml de apă pe zi la o temperatură ambientală standard (20°C), o adăpătoare din acest model de la Crescători.ro cu un recipient PET de 2,5 litri montat oferă suficientă apă timp de o zi pentru aproximativ 6 - 8 găini adulte. Consumul este proporţional mai mare cu cât greutatea păsării este mai mare (de ex. curcanii adulţi consumă cam un litru pe zi, la vârsta de 18-20 de săptămâni), respectiv cu cât temperatura ambientală este mai mare, desigur.