Coșul meu

Economisești: 25,00 lei
Foarfecă pentru tăiat ouă de prepeliţă Preţ redus!

PACHET 15+2 FOARFECI pentru tăiat ouă de prepeliţă (8,53 lei/buc)

Preț vechi: 170,00 lei
Preț: 145,00 lei
Discount: 25,00 lei (15%)
în stoc
+
Comandă telefonic: 0722 475 979

PACHET 15 buc. + 2 buc. GRATIS!

Faimoasele foarfeci pentru ouă de prepeliţă acum cu un preţ pachet de nerefuzat! 

 

Faimoasele foarfeci pentru "tuns" ouă de prepeliţă acum sunt şi PACHET 15 buc. + 2 buc. GRATIS! (8,53 lei/buc)

Pe cât de simplu sunt de utilizat, pe atât este de distractiv: se introduce fundul oului în foarfecă şi se taie un mic "capac" în coaja oului - nu se retează oul în două jumătăţi egale aşa cum poate părea la prima privire, ci doar se "scalpează" un căpăcel în baza acestuia - de aici vine porecla de forfecuţă de "tuns" ouă de prepeliţă. Întreg conţinutul oului rămâne în coaja de ou ca într-un păhărel, putând fi apoi utilizat după bunul plac - băut direct sau gătit într-una dintr-o mie de posibile feluri!

Forfecuţa are o lamă de fixare în formă de cerc cu diametrul de 20mm (doar cât să permită intrarea bazei oului, nu a întregului ou) şi o lamă tăietoare triunghiulară, cu două laturi ascuţite de câte 20mm fiecare. Lamele sunt din oţel inoxidabil de calitate superioară (2Cr13 stainless steel) şi nu necesită ascuţire.

Foarfeca este necesară tuturor celor care au descoperit calităţile excepţionale ale ouălor de prepeliţă şi care vor să se bucure de ele fără să se chinuie cu oricare altă tehnică de spart ouăle; randamentul cu foarfeca pentru ouă de prepeliţă este de 5 ori mai mare, rezultatul este mult mai curat şi operaţiunea mult, mult mai distractivă. E cel mai bun mod de a învăţa copii cu ouăle de prepeliţă!

Dacă creşti prepeliţe, de departe cea mai bună metodă de a creşte vânzările de ouă de prepeliţă şi de a-ţi fideliza clienţii este să le vinzi foarfeci pentru ouă. Acum sunt la un preţ absolut accesibil oricui (mai puţin ca un pachet de ţigări - ...ce comparaţie!) şi este cea mai deşteaptă mutare să-ţi dotezi  clienţii cu asemenea foarfeci: cu cât spartul ouălor este o activitate mai uşor de realizat şi mai distractivă de aplicat, cu atât consumatorii finali vor fi mai stimulaţi să îşi crească numărul de ouă comandate şi frecvenţa de realizare a comenzilor. Mâncătorii de ouă vor fi încântaţi că le faci viaţa uşoară, iar tu te foloseşti de foarfeci ca să-ţi creşti cererea de ouă!