Coșul meu

Caserole pentru 12 ouă de prepeliţă (închidere prin capsare)

Preț: 45,00 lei
în stoc
+
Comandă telefonic: 0722 475 979

Caserolele sunt modelul FG (fără gaură), se închid prin capsare (poţi utiliza un capsator obişnuit), şi sunt preferatele tuturor celor care doresc o închidere solidă şi fermă a caserolelor. Cofrajele pentru 24 ouă de prepeliţă sunt confecţionate dintr-un plastic termoformat gros (de 0,27mm), cu rezistivitate mare la deformare mecanică.

Caserolele sunt modelul FG (fără gaură), fără bumbi de închidere prin presare. Caserolele se închid prin capsare (poţi utiliza un capsator obişnuit), şi sunt preferatele tuturor celor care doresc o închidere solidă şi fermă a caserolelor - în special ale celor care îşi comercializează marfa prin intermediul magazinelor (unii cumpărători mai au obiceiul de a deschide / umbla / descompleta caserolele, iar închiderea prin capsare rezolvă această problemă), dar nu numai.

Cofrajele pentru 12 ouă de prepeliţă sunt confecţionate dintr-un plastic termoformat gros (de 0,27mm), cu rezistivitate mare la deformare mecanică. Dispunerea alveolelor pentru ouă în caserolă este de 4x3 (4 coloane x 3 rânduri). Aceste caserole NU sunt caserole de 24 ouă despărţite în două, ci sunt model solid, gândit şi fabricat cu 12 alveole. Se pretează foarte bine pentru vânzări dese la preţuri mici sau pentru promovarea vânzărilor.

Preţul este cu atât mai avantajos cu cât cantitatea comandată este mai mare. Sunt configurate pachete de cofraje de ouă de prepeliţă cuprinse între 50 de cofrage şi 2.000 de caserole. Dacă doreşti o cantitate mai mare de 2.000 de bucăţi, sună-ne şi ne străduim să răspundem cu o ofertă care să te convingă; ne poţi suna şi în cazul (destul de puţin probabil) în care vrei mai puţin de 50 de cutii, cu siguranţă vom găsi o soluţie potrivită dorinţei tale :)

Este mai avantajos să vă faceţi cât mai multe achiziţii din acelaşi loc. Împreună cu casoletele ai acces la multe alte produse, indiferent cat de mărunte dar utile, şi costurile de curier sunt mult mai convenabile când facem un singur colet cu tot ce ai nevoie, nu doar cu caserole. Ia în calcul şi achiziţii de grup - comandă împreună cu alţi vecini crescători şi ieşiţi împreună mult mai ieftin şi ca produse, şi ca transport!