Coșul meu

Caserole pentru 24 ouă de prepeliţă (închidere cu bumbi)

Preț: 120,00 lei
în stoc
+
Comandă telefonic: 0722 475 979

Caserolele sunt modelul confecţionat pe matriţa nouă (mai 2018), cu închidere mai uşoară, cu închidere mai rezistentă (caserolele nu se mai deschis uşor singure din greşeală) şi cu închidere repetată mai fiabilă (se poate închide / deschide caserola de mult mai multe ori ca înainte). Cofrajele pentru 24 ouă de prepeliţă sunt confecţionate dintr-un plastic termoformat de grosime superioară (de 0,30mm), cu rezistivitate crescută la deformare mecanică.

Preţul este cu atât mai avantajos cu cât cantitatea comandată este mai mare. Pentru cantităţi mai mari de 2.000 bucăţi sună-ne (merită).

Caserolele sunt modelul confecţionat pe matriţa nouă (mai 2018), cu bumbii de închidere uşor îmbunătăţiţi [conectori tip disc bumb aplicat pe bază pătrată], acum cu închidere mai uşoară, cu închidere mai rezistentă (caserolele nu se mai deschis uşor singure din greşeală) şi cu închidere repetată mai fiabilă (se poate închide / deschide caserola de mult mai multe ori ca înainte).

 Cofrajele pentru 24 ouă de prepeliţă sunt confecţionate dintr-un plastic termoformat de grosime superioară (de 0,30mm), cu rezistivitate crescută la deformare mecanică.

Preţul este cu atât mai avantajos cu cât cantitatea comandată este mai mare. Sunt configurate pachete de cofraje de ouă de prepeliţă cuprinse între 50 de cofrage şi 2.000 de casolete. Dacă doreşti o cantitate mai mare de 2.000 de bucăţi, sună-ne şi ne străduim să răspundem cu o ofertă care să te convingă; ne poţi suna şi în cazul (destul de puţin probabil) în care vrei mai puţin de 50 de caserole, cu siguranţă vom găsi o soluţie potrivită dorinţei tale :)

Este mai avantajos să vă faceţi cât mai multe achiziţii din acelaşi loc. Împreună cu caserolele ai acces la multe alte produse, indiferent cat de mărunte dar utile, şi costurile de curier sunt mult mai convenabile când facem un singur colet cu tot ce ai nevoie, nu doar cu caserole. Ia în calcul şi achiziţii de grup - comandă împreună cu alţi vecini crescători şi ieşiţi împreună mult mai ieftin şi ca produse, şi ca transport!