Coșul meu

Con metalic pentru sacrificare prepelite

Preț: 69,00 lei
în stoc
+
Comandă telefonic: 0722 475 979

Con pentru sacrificarea uşoară a prepeliţelor

Conurile pentru sacrificarea prepeliţelor sunt deosebit de practice şi de utile în gospodărie, prin introducerea prepeliţelor cu capul în jos şi aripile pe lângă corp în conuri eliminându-se atât disconfortul crescătorului în timpul operaţiunii de sacrificare – păsările nu mai trebuie ţinute fix (nemişcate) în momentul sacrificării, stau fixate în conuri prin apăsarea în jos generată de propria lor greutate – cât şi minimizând murdărirea locului sacrificării prin sângele eliberat. Îţi recomand plasarea unui recipient colector al sângelui imediat sub conul colector, în acest sens. Dacă ai şi un asomator disponibil, e perfect.

Conul pentru sacrificare prepeliţe de la Crescători.ro din tablă zincată dură de 0,4mm are diametrul de intrare (pe unde se introduce pasărea de sacrificat) de 20 cm (bordurat cu inel), diametrul de ieşire de 4 cm (nebordurat) şi o înălţime de 25cm, ideal pentru orice fel de prepeliţe.

Conul pentru sacrificarea prepeliţelor are un perete gros, solid, rezistent la deformare şi este zincat, pentru o rezistenţă superioară împotriva ruginirii. Conul este prevăzut cu suport metalic de prindere prin agăţare tip cârlig, foarte uşor de montat / demontat.

Se pot utiliza simultan mai multe conuri, fie fixate aliniate unele lângă altele, fie montate pe un stativ rotativ cu găleată comună de colectare a sângelui.

Igienizarea şi dezinfectarea  conurilor se face după fiecare sesiune de lucru, cu limpezirea cu apă curată şi ştergerea cu un material textil curat şi uscat la final.

Sacrificarea n-a fost niciodată mai uşoară!