CPV-ul - Concentratul proteic vegetal - este un supliment de aminoacizi pe un suport proteic vegetal cu înaltă digestibilitate, un înlocuitor mult mai natural al făinii de peşte (şi fără riscurile de utilizare pe care le implică făina de peşte).
Doar la Crescători.ro găseşti versiunea îmbunătăţită (generaţia nouă) a CPV-ului cunoscut, care faţă de versiunea anterioară are mai multă proteină brută, mai puţină celuloză (implicit o digestibilitate mai mare) şi niveluri îmbunătăţite de lizină şi metionină.
Parametri nutriţionali:
Lizină 5,05% (50,5g/kg), metionină 1,87% (18,7g/kg), treonină 2,65% (26,5g/kg), fosfor 0,55% (5,5g/kg), sodiu 0,16% (1,6g/kg), proteină brută 64%, fibră brută (celuloză) 1,3%, cenuşă brută 2,5%, grăsime brută 2,85%, EM 15,50 MJ/kg, ED 17,20 17,20 MJ/kg.
CPV-ul îl regăsiţi în reţetele pentru pui de prepeliţă de toate rasele (0-3 săptămâni), prepeliţe adulte - rasele pentru carne (jumbo / faraon) (7+ săptămâni), puişori de găini pentru reproducţie şi pentru expoziţie - toate rasele (0-5 săptămâni), pui de păuni (0-6 săptămâni) şi purcei prestarter (sub 45 de zile / sub 14 kg).
Toate aceste reţete (pe care le regăsiţi pe Crescători.ro) sunt create cu scopul obţinerii de performanţe fără compromisuri în regim de furajare extensivă (gospodărească, neintensivă / non-industrială) a prepeliţelor. Pe scurt, scopul urmărit a fost obţinerea celor mai bune furaje posibile adaptate necesităţilor fiziologice specifice speciei, rasei şi vârstei cărora se adresează.
Pe eticheta concentratului proteic vegetal sunt înscrise cantitatea ambalată, modalitatea de păstrare, termenul de valabilitate, data fabricaţiei, numărul de lot de fabricaţie (pentru trasabilitate), datele de identificare şi contact ale furnizorului şi termenul de valabilitate, care este de 12 luni de la data fabricaţiei.
Pescarii (mai ales pescarii de crap) folosesc cu încântare acest produs datorită proprietăţilor sale ideale acestui scop:
- este o sursă de proteină cu digestie foarte rapidă, carp boiles făcute cu CPV - Concentratul proteic vegetal de la Crescători.ro în cotă de 5% [mix uscat + parte lichidă] oferind o cadenţă de tragere mai mare a crapului, peştilor făcându-li-se foame din nou mult mai repede;
- este un bun liant pentru coca bilelor pentru crapi, sau în utilizarea ca nadă;
- aminoacizii conţinuţi îmbunătăţesc semnificativ atât atractivitatea boiles / nadei (ca succes imediat) cât şi creşterea şi dezvoltarea peştilor (ca efect pe termen lung);
- preţul produsului este mult mai avantajos faţă de celelalte opţiuni care să şi confere avantajele digestibilităţii rapide şi puterii de legare a cocăi.
Excipientul produsului este un hidrolizat premium din şrot de soia sau şrot de floarea soarelui (poate diferi în funcţie de lot). Concentratul Proteic Vegetal (CPV) făcut pe hidrolizat de floarea soarelui este excepţional pentru boiles, însă cel făcut pe hidrolizat din soia nu are rezultate similare. Dacă doreşti CPV pentru boiles (pescuit), înainte de a da comanda te rugăm să ne suni (0722475979 – M. Mureşan) pentru a îţi confirma punctual care variantă este disponibilă în stoc.
Macropremixurile din linia Pmx- sunt concepute special pentru utilizarea în regim gospodăresc, pentru creşterea în cele mai bune condiţii a păsărilor şi animalelor mici de curte, atât pentru consum propriu cât şi în regim de microferme / business-uri de familie.
Scopul este de a sprijini micii crescători să aibe şansa de a îşi face propriile furaje premium simplu şi ieftin astfel încât să aibe randament foarte bun - producţie de vârf obţinută cu costuri minimizate cu precizie tehnică, fără a sacrifica gustul şi calitatea produselor finite (ouă, carne) cum se întâmplă la creşterea de tip industrial.
Dedicat acelora care vor să îşi crească păsările optimizat şi cu rezultate premium dar nu forţat / creştere accelerată, celor care nu vor reziduuri de antibiotice în carnea pe care o consumă sau/şi care o vând, celor care nu vor să folosească hrană care conţine ingrediente procesate de origine animală (de genul făinii de peşte, hemoglobinei furajere, făinii de carne sau oase etc.), celor care vor să ştie ce pun în mâncarea animalelor lor şi înţeleg importanţa unui furaj proaspăt făcut şi de cea mai bună calitate, celor care se adresează consumatorilor care îşi doresc un alt gust al cărnii decât cel pe care-l găsesc în supermarket-uri sau marile magazine şi nu în ultimul rând - celor care înţeleg importanţa şi sprijină activ micile business-uri româneşti.
La Crescători.ro ai siguranţa că:
- procesăm ultra-rapid comenzile de macropremixuri şi nu numai (ne străduim să te uimim cu cei mai rapizi timpi de răspuns tuturor solicitărilor!)
- ai sprijinul tehnic şi de managementul afacerii - oricând ai nevoie de ajutor, cere-l şi îl vei primi, fie că e vorba de achiziţia de ingrediente, de sfaturi şi informaţii legate de cum se face simplu furajul acasă
- ai aceeaşi calitate pe care deja o cunoşti pentru toate macropremixurile din seria Pmx-, acelaşi specialist la dispoziţia ta (la acelaşi număr de telefon / WhatsApp / SMS pe care-l ştii - Mi-Odin Mureşan - 0722-475.979), acum disponibile cu o mult mai mare promptitudine
Toate macropremixurile au o rată de înglobare de 2,5% în nutreţul final. Ai nevoie de doar 2,5kg de macropremix pentru ca 100kg din furajul de care ai nevoie să conţină toate vitaminele, mineralele şi aminoacizii de care păsările tale au nevoie pentru a se dezvolta perfect, armonios şie echilibrat (fără excese şi fără carenţe). La un cost care variază între 7 lei/kg şi 10 lei/kg de macropremix (în funcţie de tip), la o utilizare de 2,5% te costă foarte, foarte puţin - între 18 bani şi 25 bani per kilogram de furaj (0,18 - 0,25 lei/kg nutreţ făcut) ca să-i asiguri nivelurile vitamino-minerale necesare. Diferenţa de rezultat comparat cu aceşti câţiva bănuţi investiţi este ca de la cer la pământ!
Simplu, ieftin şi uşor, cu performanţe excepţionale!
Pe etichetele fiecărui macropremix sunt înscrise conţinutul detaliat, reţetele calculate pe specificul macropremixului şi pe specificul rasei, vârstei şi categoriei păsărilor cărora li se adresează, cantitatea ambalată, modalitatea de păstrare, termenul de valabilitate, data fabricaţiei, numărul de lot de fabricaţie (pentru trasabilitate), datele de identificare şi contact ale deţinătorului private label-ului şi alte informaţii necesare & utile.