Coșul meu

Deplumator pentru prepeliţe

Preț: 3.290,00 lei
În stoc furnizor - disponibil la comandă: Cumpără în avans
+
Comandă telefonic: 0722 475 979

Deplumator sau depenator pentru prepeliţe, smulge pene foarte bine curăţând peste 98% din penaj - şi nu mai trebuie pârlite la foc.

Deplumatorul are capacitatea de 8-10 prepeliţe simultan. După sacrificare, le opăreşti 15-20 de secunde şi le bagi la deplumat preţ de alte 20 de secunde... şi gata! Nu numai că smulge penele foarte, foarte bine - îţi depenează peste 98% din penaj, dar scapi şi de problema pârlitului cu flacără, care spre diferenţă de depenarea manuală nu mai reprezintă o operaţiune care să se impună!

Utilajul îl recomand acelora dintre voi care sacrifică peste 50 de prepeliţe săptămânal sau 200 de prepeliţe pe lună, celor care nu au timp de pierdut şi vor să aibe treaba făcută repede şi bine.

Se poate folosi şi la păsări mai mari, eu de exemplu l-am folosit şi la păsări de curte mai mari, până la  pui de carne de 7kg (câte un pui de carne / găină / bibilică pe rând, cca. 20-30 secunde), dar după un timp dacă se foloseşte pentru alte specii în afară de prepeliţe o parte din degetele deplumatoare se desprind şi trebuie repoziţionate sau se strică (se taie, se rup) şi trebuie înlocuite. Această utilizare necorespunzătoare nu face obiectul garanţiei produsului (care îţi certifică vreme de 2 ani de zile că produsul nu are defecte ascunse de fabricaţie), dar nu-i bai mare, că poţi cumpăra simplu şi uşor de aici de la Crescători.ro degete deplumatoare de schimb pe care să le montezi în locul celor rupte. Ştiu că e puţin probabil să te dotezi cu o asemenea jucărie extrem de utilă şi să rezişti tentaţiei de a te bucura de viteza de lucru şi de confort atunci când tai şi altceva decât prepeliţe... dar sunt aici să te ajut şi să creştem împreună :)

Precizare foto: Ca şi deplumatorul pentru găini, nu conţine ţeavă de spălare: se foloseşte un furtun de grădină obişnuit (sau o soluţie similară) pentru spălare.