Coșul meu

Grătar octogonal bordurat pentru incubatoare Cleo

Preț: 20,00 lei
în stoc
+
Comandă telefonic: 0722 475 979

Grătar bordurat octogonal pentru incubatoare Cleo

Grătarul bordurat octogonal pentru incubatoare Cleo are dimensiunile de 38,5cm între laturile opuse (41,5 cm între colţurile opuse) şi o bordură de 3,2cm înălţime, cu caneluri pentru poziţionarea sistemelor de întoarcere automată sau semi-automată a ouălor de incubat. Podeaua grătarului are perforaţii pătrate de 10x10mm, cu lăţimea şi grosimea materialului plastic turnat de 2mm (pe fiecare latură a secţiunii).

Spre diferenţă de modelul de grătar standard (fără bordură), modelul bordurat (cunoscut ca "hexagonal", dar care de fapt este octogonal) are avantajul că permite montarea oricând / ulterioară a oricărui sistem Cleo de întoarcere automată sau semi-automată (simultană) a ouălor, fără a fi necesar un alt grătar. În plus, gestionarea ouălor şi a puilor se face mult mai uşor cu grătarul bordurat decât cu cel fără bordură, iar rezistivitatea este semnificativ îmbunătăţită.

Grătarul bordurat începe să devină o prezenţă tot mai constantă în dotarea incubatoarelor Cleo 5, însă e posibil mai ales în cazul incubatoarelor Cleo în variante de preţ mai mic în magazine de bricolaj să fie loturi "de buget", cu grătar fără bordură.

Din respect pentru tine, pentru bucuria satisfacţiei tale cât mai mari şi pentru că nu vrem să facem compromisuri calitative pe seama ta, Crescători.ro îţi certifică faptul că orice incubator Cleo achiziţionat de la www.crescatori.ro este dotat cu grătar bordurat.

Dacă cumva ai un incubator Cleo 5 din altă parte şi doreşti să îi faci upgrade la grătar bordurat, ţi-l poţi procura acum la un preţ avantajos, să poţi să-ţi manevrezi mai uşor ouăle incubate :)