Coșul meu

Hrănitoare pentru pui şi păsări de curte, capacitate 10L (hrană pentru 284 pui sau 84 găini timp de o zi)

Preț: 35,00 lei
în stoc
+
Comandă telefonic: 0722 475 979

Hrănitoare pentru pui fabricată în România, capacitate 10L (82 de găini sau 44 pui de carne de 3kg hrăniţi / zi). În plus, cu fiecare comandă de hrănitori de la Crescători.ro, primeşti un cadou!

Hrănitoare pentru păsări optimizată pentru creşterea la sol. Are capacitatea de 10 litri, înălţimea (totală) de 40 cm, diametrul maxim 38 cm, 12 fante trapezoidale de hrănire în partea inferioară (6x4,8x8cm) şi 2 fante de (re)alimentare mari, de 16 cm (ce se pot deschide sau închide prin glisarea supra-capacului roşu cu rol de protecţie).

Disponibilitate simultană: baza hrănitorii este atât de largă încât permite hrănirea în acelaşi timp a 35 pui de o zi sau 6 pui de carne adulţi ori a 7 găini adulte (ori echivalent).

Capacitate: acest model de hrănitoare de la Crescători.ro are o capacitatea generoasă de stocare:  te ajută să asiguri hrana pentru o zi întreagă a mai mult de:

- 82 de găini ouătoare (consum mediu de 120 g/ zi), sau

- 44 de pui de carne mari (la 45 de zile / 3 kg în viu, consum mediu de 220g / zi), sau

- 88 pui de carne "zburaţi" (la 3 săptămâni / 1 kg în viu, consum mediu de 110g / zi), sau

- 284 de pui de o săptămână (consum mediu de 35 g / zi), ori capacitate echivalentă pentru alte specii şi rase.

Hrănitoarea se poate pune fie direct pe sol, fie prin atârnare de inelul foarte gros şi rezistent din partea superioară. Fantele speciale de hrănire împiedică scurmarea furajului administrat, astfel încât acest model de hrănitoare minimizează pierderile de furaj, fiind mult mai eficiente şi mai avantajoase faţă de hrănirea la troacă, în vase deschise sau la sol. În plus faţă de această facilitate, când hrănitoarea este utilizată prin suspendare de un cârlig la nivelul capetelor păsărilor scurmarea mâncării este aproape imposibilă şi pierderile de furaj sunt aproape de zero.

Hrănitoarea este confecţionată din plastic gros şi rezistent şi este demontabilă pentru a facilita igienizările şi dezinfecţiile periodice. Se pretează foarte bine creşterii la sol, în regim gospodăresc, a tuturor păsărilor de curte. Se foloseşte cu succes la pui şi găini de toate rasele, pui de carne, bibilici, raţe, gâşte, curcani, fazani, păuni etc. Corpul hrănitorii este de culoare alb - opacă, ce permite vizualizarea foarte uşoară a cantităţii de hrană din interior.

Hrănitoarea este dintr-un tip de plastic ce permite igienizări şi dezinfecţii periodice fără a se deteriora (rezistă la acţiunea soluţiilor bazice sau acide ale soluţiilor de curăţare şi ale soluţiilor biocide).

Această hrănitoare pentru păsări este fabricată în România de către un colectiv de oameni harnici şi mândri de rezultatele muncii lor. Cumpărând această hrănitoare în locul uneia similare din import sprijini locurile lor de muncă, implicit familiile lor şi încurajezi producţia în ţara ta!

Pentru alegerea pe care o faci acum, noi toţi cei implicaţi în întreg acest proiect prin care acest produs este fabricat şi adus la tine îţi mulţumim printr-un mic cadou care însoţeşte comanda ta - este modul nostru de a-ţi spune "Mulţumesc!". Sperăm să ne auzim cât mai des şi cu cât mai variate comenzi, şi să ne bucurăm de recomandările tale către alţi crescători (pe Facebook şi nu numai)!