Coșul meu

Hrănitoare pentru pui, lungime 50cm

Preț: 15,00 lei
în stoc
+
Comandă telefonic: 0722 475 979

Hrănitoare pentru pui, lungime 50cm, fabricată în România. În plus, cu fiecare comandă de hrănitori de la Crescători.ro, primeşti un cadou!

Hrănitoarea pentru pui are 50cm lungime (dimensiunile sale exterioare sunt 500x88x65mm, greutatea înainte de umplere 175 grame) şi este excelentă pentru hrănirea puilor atât la sol cât şi în maternităţi.

Hrănitoarea este prevăzută cu capac detaşabil tip grilaj cu 16 fante transversale situate la distanţe de 3 cm între ele. Capacul în formă de coamă de acoperiş este detaşabil, prinderea acestuia se face prin patru cleme tip semi-săgeată.

Baza hrănitorii este în forma literei V, pentru optimizarea consumului de hrană (ajută păsările să o golească mult mai uşor şi mai eficient), şi are trei traverse care ii conferă stabilitate, prevenind răsturnările accidentale.

Hrănitoarea este din plastic ce permite igienizări şi dezinfecţii periodice fără a se deteriora (rezistă la acţiunea soluţiilor bazice sau acide ale soluţiilor de curăţare şi ale soluţiilor biocide).

Acest este fabricat în România de către un colectiv de oameni harnici şi mândri de rezultatele muncii lor. Cumpărând acest hrănitor în locul unuia similar din import sprijini locurile lor de muncă, implicit familiile lor şi încurajezi producţia în ţara ta!

Pentru alegerea pe care o faci acum, noi toţi cei implicaţi în întreg acest proiect prin care acest produs este fabricat şi adus la tine îţi mulţumim printr-un mic cadou care însoţeşte comanda ta - este modul nostru de a-ţi spune "Mulţumesc!".

Sperăm să ne auzim cât mai des şi cu cât mai variate comenzi, şi să ne bucurăm de recomandările tale către alţi crescători (pe Facebook şi nu numai)!