Incubatoare Cleo automate

Incubatoarele din seria Cleo 5 cu întoarcere automată a ouălor sunt cele mai grozave incubatoare (non-artizanale) de uz gospodăresc din piaţa românească.

În primul rând, oferă posibilitatea întoarcerii automate a celei mai largi diversităţi de ouă de incubat! Spre diferenţă de modelele direct concurente care "ştiu" să întoarcă doar ouă de găină din rase standard, rareori (prin achiziţia de accesorii scumpe şi greu de procurat) ...şi cam atât, cu incubatoarele Cleo 5 automate poţi folosi întoarceri automate nu doar pentru aceste tipuri de ouă, dar şi pentru ouă de găină (rase de talie mică), curcă, raţă (rase de talie mică / ornamentale), bibilică, fazan sau potârniche.

În al doilea rând, poţi alege dintr-o gamă mult mai largă de incubatoare pe cel potrivit pentru tine. La dispoziţia ta sunt şi incubatoare de capacitate standard, cu un singur nivel de incubare, dar şi incubatoare etaj, cu care poţi incuba de două ori mai multe ouă în aceeaşi incubare. Capacitate de incubare semnificativ mai mare faţă de modele similare concurente!

În al treilea rând, toate incubatoarele Cleo 5 automate au cupă exterioară pentru apă, pentru ca să poţi verifica (şi la nevoie, completa) cantitatea de apă disponibilă în alveolele de evaporare din interior. Acest confort şi eficienţă în utilizare vi-l oferă doar incubatoarele Cleo 5!

În al patrulea rând, incubatoarele Cleo 5 automate - ca de altfel toate incubatoarele Cleo 5 - sunt dotate cu termostat reglabil, care vă permite să faceţi dacă doriţi  un reglaj fin al temperaturii din interior în timpul incubării sau eclozării. Această facilitate o regăsiţi doar la modelele de vârf ale incubatoarelor concurente, pentru o sumă mult mai mare de bani, ceea ce ne duce la...

În al cincilea rând, dar cu siguranţă nu cel mai puţin important: preţul! Puneţi în balanţă punctele 1-4 de mai sus, comparaţi cu alte incubatoare şi veţi înţelege de ce incubatoarele Cleo 5 au de departe cel mai avantajos raport între capacitatea de incubare (mai ales incubatoarele Cleo 5 cu etaj sunt de neegalat), posibilitatea de reglaj a temperaturii (termostat reglabil), confort în incubare (multe tipuri de ouă întoarse automat, cupă de apă exterioară) şi preţurile excelente pe care le regăsiţi aici, pe Crescători.ro!

Să adaug beneficiile unice oferite ţie doar de Crescători.ro? Nu găseşti sprijin mai dedicat oricât ai căuta, fie pentru Cleo 5, fie pentru similare :) Parcurge cu atenţie site-ul şi descoperă-le! (pont: dacă găseşti semne de întrebare, dă click pe ele)