De ce incubator de la Crescatori.ro?

Nu exista produse in aceasta sectiune

De ce incubator Cleo de la Crescători.ro ?

1. Consultanţă profesională: Noi nu "doar vindem incubatoare". Noi creştem împreună, cum spune motto-ul Crescători.ro. Sunt alături de tine să te ajut să alegi incubatorul care se potriveşte cel mai bine cu nevoile tale, oferindu-ţi cea mai extinsă paletă din cele mai bune incubatoare de uz gospodăresc din România. Cu profesionalism şi seriozitate, ţi-am detaliat toate specificaţiile tehnice relevante pentru fiecare incubator în parte şi le-am explicat astfel încât să poţi să sesizezi cu acurateţe diferenţele şi să identifici incubatorul dorit. (Desigur, mă poţi suna dacă ai întrebări, îţi voi răspunde cu cea mai mare plăcere!)

Îţi ofer împreună cu incubatorul un cadou de excepţie: cel mai bun Ghid profesional de instrucţiuni de incubare, eclozionare, igienizare şi dezinfecţie care conţine tot ce trebuie să ştii şi să faci pentru a obţine cu adevărat cele mai bune rezultate cu noul tău incubator. Rămân alături de tine când îl foloseşti: oricând ai nevoie de ajutor, indiferent de problemă, sunt la un telefon distanţă. Sau, dacă nu este o urgenţă, putem vorbi pe WhatsApp, îmi poţi trimite SMS sau e-mail. Şi nu ne limităm doar la prima incubare; sunt consultantul tău dedicat pe întreaga viaţă a incubatorului. Şi împreună facem tot posibilul ca incubatorul tău să aibe o viaţă cât mai lungă, nu doar în primii doi ani cât e perioada de garanţie; desigur, ne ajută mult şi faptul că incubatoarele Cleo au o fiabilitate foarte bună.

Şi pentru că amândoi punem pasiune în ceea ce facem şi ne mândrim cu rezultatele muncii noastre, ca partener consultant dedicat te voi ajuta nu numai să scoţi pui cât mai mulţi şi cât mai frumoşi, ci şi să-i creşti aşa cum trebuie. Te învăţ cum să-ţi faci propriile furaje de uz gospodăresc (de tip extensiv şi nu de tip intensiv, furajele industriale fiind cu totul altceva). Vorbim de furaje de casă calculate profesional pe valori nutriţionale premium! Scopul acestora este de a oferi fiecărei specii în parte, detaliat conform specificului şi necesităţilor fiecărei categorii de vârstă, o hrană care să conţină exact ce au animalele nevoie pentru a se dezvolta excepţional în curtea ta. Am evitat supraalimentarea (pentru că niciun exces nu este bun), dar am calculat fiecare reţetă fără a face niciun fel de rabat calitativ sau de compromis, pentru că ne-am dorit ca rezultatele pe care le obţii făcându-ţi propriile furaje cu reţetele de furajare Crescători.ro să fie cele mai bune rezultate posibile. Mai bune decât cu orice alte variante de furajare disponibile. Nimic nu se compară cu un furaj proaspăt, echilibrat perfect, fără compromisuri calitative, făcut cu mult suflet chiar de tine pentru animalele tale dragi!

Cu foarte mulţi dintre voi deja am colaborat minunat, ca parte din proiectul Microferma de prepeliţe Braşov în a cărui concepţie şi dezvoltare am investit un superb, lung şi meritoriu efort, şi cu sprijinul fiecăruia dintre voi am crescut extraordinar în toţi anii minunaţi petrecuţi împreună. Fiecare succes al vostru şi fiecare recomandare pe care aţi făcut-o a fost cel mai bun mod de a creşte alături de voi. Acest nou început aduce un plus puternic de comunicare, de apropiere, de proptitudine în relaţii - profitaţi de această deschidere oferită pentru a obţine rezultate şi mai bune în ceea ce faceţi, şi mai multă satisfacţie din munca depusă!

  1. Seriozitate, corectitudine şi profesionalism:

Poate cel mai bun indicator al  seriozităţii unui furnizor - faţă de propriul business şi faţă de tine -  este modul în care îţi prezintă produsele şi serviciile sale şi modul în care te ajută să faci achiziţia dorită.

- Compară cât de largă este gama de incubatoare pe care ţi-o oferă Crescători.ro faţă de cea pe care o regăseşti de exemplu într-un supermarket sau hipermarket de bricolaj care vinde pe unul din culoare - printre multe altele - şi incubatoare. Unde ai cele mai multe şanse să găseşti un incubator care să aibe specificaţiile tehnice şi accesoriile care se potrivesc cu adevărat nevoilor tale?

- Compară cât de simplu, clar şi uşor este să alegi incubatorul potrivit de la Crescători.ro, fie faţă de aceste mari lanţuri de magazine cu profil bricolaj unde informaţiile afişate despre incubatoarele expuse sunt sumare sau cvasiinexistente, fie faţă de marile magazine online unde spre surprinderea mea acest de produse nu doar că sunt superficial şi lacunar prezentate, dar şi aceste puţine informaţii sunt pline de erori (fie din neglijenţă, fie din rea intenţie) - doar două exemple: incubatoare din categoria ieftină, fără mecanism de întoarcere a ouălor care au ataşate imagini de la incubatoare din linii superioare, mai scumpe, dotate cu asemenea sisteme de întoarcere simultană a ouălor, sau incubatoare care au întoarcere din cheiţă sunt prezentate ca având întoarcere automată (deşi nu sunt modele dotate cu motoraş). Profesionalism şi corectitudine: Cum te va trata acel vânzător pe tine, la achiziţie sau ulterior acesteia, dacă îşi tratează cu asemenea neglijenţă (dacă nu şi intenţie de mică şi "nevinovată" înşelăciune) propriul magazin?

- Pentru a alege incubatorul potrivit ţie e necesar să fii detaliat şi corect informat şi să poţi sorta aceste informaţii simplu şi uşor, comparând incubatoarele şi identificând modelul care se potriveşte cel mai bine cu aşteptările, dorinţele şi nevoile tale. Crescători.ro îţi oferă cea mai largă gamă de incubatoare de uz gospodăresc din ţară, ca să ai suficiente modele din care să-l alegi pe cel pe gustul tău. Fiecare din aceste incubatoare are cea mai detaliată descriere şi cele mai multe poze comparat cu... păi, cam cu oricine vinde asemenea incubatoare de uz gospodăresc. Şi mă refer nu doar la magazinele online, ci la toate magazinele. În plus, pe Crescători.ro ai şi cel mai bun / detaliat comparator de incubatoare, ca să poţi sorta şi reţine eficient ce ţi se potriveşte. Şi dacă ai nevoie de ajutor suplimentar, suntem la un telefon distanţă. E adevărat, nu telefon de firmă puternică, cu centrală telefonică dotată cu roboţi care îţi spun minute în şir cât de important este apelul tău pentru ei, pentru a te simţi cu adevărat norocos că apuci să vorbeşti - dacă apuci - cu un consultant în vânzări, dar care asemenea unui angajat din supermarketul de bricolaj nu are expertiza necesară unei consilieri de nivel profesional (nici nu au cum, neavând nici cunoştinţele de specialitate şi nici experienţă specifică semnificativă). La Crescători.ro stai de vorbă cu expert care nu doar a incubat ani de zile pe bandă rulantă multe, foarte multe mii de ouă în toate felurile de incubatoare posibile, dar a confecţionat propriile incubatoare de tip profesional, computerizate şi complet automatizate, de capacităţi de mii de ouă simultan. Mai ales dacă eşti începător, la primul incubator şi prima incubare, nu ezita să suni. Prin întrebările pe care ţi le va pune te va ajuta să identifici simplu şi uşor incubatorul potrivit!

Ca să poţi înţelege mai bine diferenţa, caută un angajat de hipermarket disponibil să te ajute, mergeţi la culoarul unde sunt incubatoarele şi roagă-l să-ţi explice diferenţele dintre incubatoare (pentru că în supermarket nu găseşti acest gen de informaţii clar explicate), întreabă-l pe care ţi-l recomandă şi de ce, cât de bine se pricepe la incubare şi câtă experienţă are în utilizarea acestora. Trage singur concluziile. Încearcă să suni un specialist de la marile magazine online care să îţi ofere toate informaţiile, corect şi detaliat, pentru fiecare incubator în parte (aşa cum teoretic ar trebui să le aibă la pagina produsului) şi să te consilieze să faci cea mai bună alegere. Apoi sună la Crescători.ro :) Te invit să ne cunoaştem, să creştem împreună şi să ne străduim împreună să obţii cele mai bune rezultate. Aşa cum îţi doreşti! Pun multă pasiune în ceea ce fac şi îţi pun cu deschidere şi cea mai mare plăcere la dispoziţie expertiza mea, pentru a putea trăi şi împărtăşi cu tine bucuria rezultatelor şi onoarea recomandărilor pe care vreau să le merit din partea ta.  E mult, mult mai mult comparat cu a vinde "decât" incubatoare, nu-i aşa?