Incubatoare Cleo semi-automate

Incubatoarele din seria Cleo 5 cu întoarcere semi-automată a ouălor reprezintă echilibrul perfect dintre performanţele tehnice şi preţul acestora.

Cu această linie de incubatoare Cleo 5  ai posibilitatea întoarcerii simultane, semi-automate, a celei mai largi varietăţi de ouă de incubat! Spre diferenţă de modelele direct concurente care "ştiu" să întoarcă doar ouă de găină din rase standard, rareori şi ouă de prepeliţă (prin achiziţia unui accesoriu scump şi greu de procurat) ...şi cam atât, cu incubatoarele Cleo 5 semi-automate poţi folosi beneficia de întoarcere simultană (acţionând o cheiţă exterioară) nu doar pentru aceste tipuri de ouă, dar şi pentru ouă de găină (rase de talie mică), curcă, raţă (rase de talie mică / ornamentale), bibilică, fazan sau potârniche.

La Cleo 5 ai posibilitatea de a alege dintr-o gamă mult mai largă de incubatoare pe cel potrivit pentru tine. La dispoziţia ta sunt şi incubatoare de capacitate standard, cu un singur nivel de incubare, dar şi incubatoare etaj, cu care poţi incuba de două ori mai multe ouă în aceeaşi incubare. Capacitate de incubare semnificativ mai mare faţă de modele similare concurente!

Trebuie să ştii că toate incubatoarele Cleo 5 semiautomate fie au cupă exterioară pentru apă în dotarea standard, fie o poţi achiziţiona separat ca accesoriu opţional la un cost mai mult deccât rezonabil  pentru ca să poţi verifica (şi la nevoie, completa) cantitatea de apă disponibilă în alveolele de evaporare din interior. Acest confort şi eficienţă în utilizare vi-l oferă doar incubatoarele Cleo 5!

Întreaga linie de incubatoare Cleo 5 semi-automate - ca de altfel toate incubatoarele Cleo 5 - sunt dotate cu termostat reglabil, care vă permite să faceţi dacă doriţi  un reglaj fin al temperaturii din interior în timpul incubării sau eclozării. Această facilitate o regăsiţi doar la modelele de vârf ale incubatoarelor concurente, cu un preţ nu la fel de bine echilibrat în concordanţă cu performanţele tehnice ale incubatorului.

Comparaţi incubatoarele de la Crescători.ro cu alte incubatoare şi veţi înţelege de ce incubatoarele Cleo 5 au de departe cel mai avantajos raport între capacitatea de incubare (mai ales incubatoarele Cleo 5 cu etaj sunt de neegalat), posibilitatea de reglaj a temperaturii (termostat reglabil), confortul în incubare (ouă întoarse simultan, cupă de apă exterioară) şi preţurile excelente pe care le regăsiţi aici, pe Crescători.ro!

Să adaug beneficiile unice oferite ţie doar de Crescători.ro? Nu găseşti sprijin mai dedicat oricât ai căuta, fie pentru Cleo 5, fie pentru similare :) Parcurge cu atenţie site-ul şi descoperă-le! (pont: dacă găseşti semne de întrebare, dă click pe ele)