Incubator Cleo 5 Struţ - pentru ouă de struţ, emu şi cazuar; cu etaj, termohigrometru digital şi cupă exterioară pt. apă + CADOU Ghid de incubare premium + asistent incubare

Incubatorul Cleo 5 Struţ este configurat special pentru incubarea cu succes a ouălor de struţ, emu şi cazuar.

Transport ORIUNDE în ţară cu doar 28 lei! (curier rapid)
575,00 lei
în stoc
+
Precomandă
Cleo5-Strut
Comandă telefonic: 0722 475 979

                 Incubator Cleo 5 - Struţ

Incubatorul Cleo 5 Struţ este special conceput pentru incubarea cu succes a ouălor de struţ, emu şi cazuar (faţă de incubatoarele Cleo 5 standard, prezintă mai multe diferenţe de ordin constructiv). Este prevăzut cu termohigrometru, etaj şi cupă exterioară pentru apă.

          Capacitatea maximă de incubare a ouălor şi eclozare a puişorilor la Cleo 5 Struţ:
          5 ouă de struţ
                8-10 ouă de emu / cazuar

                  Cleo 5 Struţ este un incubator de capacitate mică, cu incubare pe un singur nivel şi este prevăzut cu termometru digital, higrometru digital şi termostat cu posibilitate de reglare a temperaturii de incubare şi eclozionare.

                Incubatorul Cleo 5 Struţ are şi un dispozitiv exterior bicameral de alimentare cu apă, pentru un control simplu şi eficient al umidităţii fără a provoca fluctuaţii majore pe timpul incubării; incubatorul are capacitatea maximă de o jumătate de litru de apă (în ambele alveole şi în cupa exterioară), suficient pentru un interval mai mare de timp între realimentări - beneficiaţi astfel de un confort mai mare în utilizare pentru dumneavoastră şi de un risc minimizat de eroare de incubare.

                Incubatorul are panou de afişaj digital şi capac transparent, pentru o vizibilitate îmbunătăţită şi un control superior asupra incubării ouălor şi mai ales a eclozionării puişorilor.

                Incubatorul se alimentează de la reţeaua electrică, cu tensiunea de 220V; consumul mediu este de 550Wh/zi, utilizat la o temperatură ambientală de + 20ºC.

               Ambalat, incubatorul are dimensiunile de 44cm x 44cm x 34cm şi masa totală de 3,5kg.

               Incubatorul Cleo 5 Struţ este configurat special pentru incubarea cu succes a ouălor de struţ, emu şi cazuar. Nu se recomandă incubarea altor tipuri de ouă în acest incubator.

               Perioada de incubaţie uzuală a ouălor de struţ este de 42 de zile (poate varia între 39-45 zile). Temperatura optimă de incubare este de 36,4°C – 36,6°C, umiditate 18-25%RH pentru primele 37 de zile (nu se pune apă în incubator, chiar mai mult, este recomandat ca incubatorul sa fie folosit în încăperi cât mai uscate; în perioada eclozării (ultimele 5 zile), umiditatea necesară este de 40%RH. Ouăle de struţ se incubează cu vârful în sus, discul germinativ / blastodermul fiind situat în partea superioară a oului.

               În primele 5 zile, întoarcerea ouălor de struţ nu este relevantă (implicit, nu este necesară). De asemenea, în ultimele 5 zile (adică în perioada eclozării), nu se întorc ouăle. În celelalte zile ale incubării (din ziua a 6-a până în ziua 37-a), ouăle de struţ se întorc de două ori pe zi, manevrând ouăle purtând mănuşi curate din bumbac.

               Perioada de incubaţie uzuală a ouălor de emu şi cazuar este de 52 de zile (poate varia între 49-56 zile). Temperatura optimă de incubare este de 36,4°C - 36,5°C, cu o umiditate de 40%RH – 55%RH.

 

                Garanţia incubatoarelor Cleo 5 la Crescători.ro:

                Fiabilitatea incubatoarelor Cleo 5, alături de randamentul oferit, a fost unul din principalele argumente care ne-au făcut să îndrăgim acest brand. Şi pentru că avem încredere în ele, îţi garantăm că incubatorul tău de la Crescători.ro nu are defecte de fabricaţie. Le poţi căuta vreme de 24 de luni pe îndelete, şi dacă găseşti vreunul, ne obligăm să îl remediem urgent pentru tine. Suntem singurii care îţi oferim un consultant dedicat pentru asta! [ai detalii în rubrica Exclusiv Crescatori.ro de pe această pagină]

                Dar şi dacă a trecut mult mai mult de 2 ani până să ai nevoie de ajutor tehnic pentru prietenul tău de nădejde Cleo 5 nu-i bai; Crescători.ro va face tot posibilul să te ajute să-i dai o viaţă nouă, alegerea unui incubator nou fiind doar ultima soluţie recomandată. Cu pasiune şi profesionalism cultivăm fidelitatea şi creştem satisfacţia împreună !

 

Vezi tab-urile Specificaţii tehnice şi (mai ales) Exclusiv Crescatori.ro!

Specificaţii tehnice incubatoare Cleo 5

Etaje (niveluri) de incubare
:
1 etaj(e)
Termometru digital
:
DA
Higrometru digital
:
DA
Cupă exterioară pentru apă
:
DA
Capac transparent
:
DA
Garanţie
:
24 luni

                    EXCLUSIV Crescători.ro: CADOU Ghid profesional de instrucţiuni! Împreună cu acest incubator Cleo 5 achiziţionat acum de la Crescători.ro primeşti un Ghid profesional de instrucţiuni de incubare, eclozionare, igienizare şi dezinfecţie care conţine informaţii tehnice şi ghidaj pentru a obţine cu adevărat cele mai bune rezultate; în plus, pentru că ştim că cel mai important este nu doar să incubezi cu succes, ci să te mândreşti cu cei mai arătoşi puişori (şi nu în ultimul rând cu păsări care să îţi umple inima de bucurie), am adăugat în Ghidul menţionat un set detaliat de reţete de furajare premium de tip extensiv (de uz gospodăresc) pentru aproape toate animalele de curte precum şi tehnicile de fabricaţie a nutreţurilor necesare ca să îţi poţi face propriile furaje de calitate excepţională, având permanent propriul control al calităţii şi bucuria rezultatelor de top obţinute prin munca ta. Simplu de făcut, cu rezultate surprinzătoare!

                EXCLUSIV Crescători.ro: Primeşti un consultant personal! Pentru acest incubator Cleo 5 achiziţionat acum de la Crescători.ro primeşti pentru întreaga durată de utilizare a produsului un consultant dedicat, mereu la dispoziţia ta, a cărui misiune este aceea de a te ajuta să obţii de fiecare dată cele mai bune rezultate, de la incubarea ouălor şi obţinerea de puişori vioi până în stadiul în care savurezi în bucătărie păsările adulte obţinute cu acest incubator Cleo de la Crescători.ro! Vei putea contacta consultantul tău personal telefonic (18 ore pe zi, zi de zi), sau prin SMS / Whatsapp / E-mail la orice oră, oricând (inclusiv urgenţe); îţi va răspunde cu cea mai mare plăcere de fiecare dată tuturor întrebărilor tale legate de incubarea ouălor, eclozionarea puilor şi creşterea lor optimă până la maturitate. Datele lui de contact le primeşti cu incubatorul! Ce-ar fi să-l suni şi să-i spui cum ţi-a ieşit prima incubare cu noul tău incubator Cleo de la Crescători.ro utilizând sfaturile şi informaţiile din Ghid?

                EXCLUSIV Crescători.ro: Cea mai rapidă rezolvare service! Pentru fiecare incubator Cleo 5 achiziţionat de la Crescători.ro oferim cel mai rapid timp de răspuns pentru orice problemă de service sau garanţie / post-garanţie! Pe lângă faptul că incubatoarele Cleo 5 sunt recunoscute pentru fiabilitatea lor excelentă în rândul incubatoarelor de uz gospodăresc din România (aspect foarte important în sine, semnificativ mai important faţă de diferenţele de preţuri), în cazul puţin probabil în care apare o defecţiune există inclusiv posibilitatea de a vă salva incubarea în curs (sună-ţi cât mai repede consultantul dedicat oferit de Crescători.ro)!

                Produs în România: Clocitoarea Cleo 5 este produsă în România - achiziţionând această "fabrică de puişori" de la Crescători.ro ne susţii şi ne încurajezi să creştem împreună cu tine, cu profesionalism şi pasiune, iar pentru aceasta îţi mulţumim!

                Crescători.ro - Creştem împreună!

Vă recomandăm

- 6%
Acidifiant pentru apa de baut: Canistra 10 kg = 330 lei (33 lei/kg)
350,00 lei 330,00 lei
Acidifiant pentru apa de baut: Flacon 1 kg = 35 lei, Bidon 5 kg = 170 lei (34 lei/kg), Canistra 10 kg = 330 lei (33 lei/kg)