Incubator Cleo 5T - cu afişaj digital pentru temperatură, termostat reglabil şi întoarcere manuală a ouălor + CADOU Ghid de incubare premium + asistent incubare

Incubator şi eclozionator pentru ouă de găină, prepeliţă, raţă, gâscă, curcă, bibilică, fazan, păun, potârniche şi alte specii de păsări, cu întoarcerea manuală a ouălor incubate.
Transport ORIUNDE în ţară cu doar 28 lei! (curier rapid)
235,00 lei
Dotează-ţi incubatorul ales cu o cupă exterioară pentru apă!
Cupa exterioara apa
Adaugă incubatorului ales întoarcere semiautomată pt. ouă de prepeliţă!
Intoarcere oua prepelita
Adaugă incubatorului ales întoarcere semiautomată pt. ouă de găină!
Intoarcere oua gaina
Adaugă incubatorului ales inele adaptoare pt. ouă de bibilică, fazan, gaini&raţe de talie mică!
Adaugă incubatorului întoarcere semiautomată pt. ouă de potârniche!
Intoarcere oua potarniche
în stoc
+
Precomandă
5T
Comandă telefonic: 0722 475 979

                Incubator Cleo 5T

                Incubator Cleo 5 cu afişaj digital pentru temperatură, termostat reglabil şi întoarcere manuală a ouălor

                Incubator şi eclozionator pentru ouă de găină, prepeliţă, raţă, gâscă, curcă, bibilică, fazan, păun, potârniche şi alte specii de păsări, cu întoarcerea manuală a ouălor incubate.

                Capacitatea maximă de incubare a ouălor şi eclozare a puişorilor:

                60 ouă de găină (sau 41 ouă de găină la utilizarea sistemului semiautomat de întoarcere a ouălor; acest sistem trebuie achiziţionat separat, sau alegeţi unul din modelele de clocitoare Cleo 5TGP sau Cleo 5TG care au acest mecanism inclus)

                125-150 ouă de prepeliţă (în funcţie de rasă) (sau 74 ouă de prepeliţă la utilizarea sistemului semiautomat de întoarcere a ouălor; acest sistem trebuie achiziţionat separat, sau alegeţi unul din modelele de clocitori Cleo 5TGP sau Cleo 5TP care au acest mecanism inclus)

                50 ouă de raţă (rase predominant de carne, precum Pekin sau raţe leşeşti / mute)

                30 ouă de gâscă

                75-100 ouă de fazan (în funcţie de rasă) sau 75 ouă de bibilică, ouă de găină (rase pitice) ori ouă de raţă (rase ornamentale)

                42 ouă de curcă

                30 ouă de păun

                100-120 ouă de potârniche (sau 41 ouă de potârniche la utilizarea sistemului semiautomat de întoarcere a ouălor - acest sistem trebuie achiziţionat separat)                                                                                                              

                Cleo 5T este un incubator de uz gospodăresc, cu incubare pe un singur nivel; este prevăzut cu termometru digital şi termostat cu posibilitate de reglare a temperaturii de incubare şi eclozionare.

                Incubatorul Cleo 5 poate fi prevăzut cu dispozitiv exterior dual de alimentare cu apă, pentru un control simplu şi eficient al umidităţii fără a provoca fluctuaţii majore pe timpul incubării; incubatorul are capacitatea maximă de 450ml apă (200ml în alveola mică şi 250ml în alveola mare), suficient pentru un interval mai mare de timp între realimentări - beneficiaţi astfel de un confort mai mare în utilizare pentru dumneavoastră şi de un risc minimizat de eroare de incubare. Acest sistem opţional poate fi achiziţionat separat, sau comandaţi incubatorul care are această opţiune inclusă - Cleo 5TC -)

                Incubatorul are panou de afişaj digital şi capac transparent, pentru o vizibilitate îmbunătăţită şi un control superior asupra incubării ouălor şi mai ales a eclozionării puişorilor.

                Incubatorul se alimentează de la reţeaua electrică, cu tensiunea de 220V; consumul mediu este de 550Wh/zi, utilizat la o temperatură ambientală de + 20ºC.

               Incubatorul are un randament minim de incubare de 60% (dacă sunt respectate instrucţiunile de utilizare). În practică, randamentele medii obţinute uzual variază în funcţie de specie, între 85-90% din total ouă de găină incubate (95% din total ouă fertile) sau 80% din total ouă de prepeliţă incubate (90% din ouăle fertile) şi 60% din total ouă de gâscă incubate - randament foarte bun. Recomandat pt. ouă Brahma, Kabir, Cochin, Australorp, Wyandotte, Orpington, Plymouth Rock, Sussex, Araucana, Rhode Island, Leghorn etc., şi ouă raţe Pekin, Rouen, Muscovy (raţe leşeşti), indiene, toate rasele de raţe ornamentale şi de găini de talie mică / ornamentale, gâşte Touluse, Landaise, Holmogor, Emden şi altele.

           Ştiaţi că fiecare literă din denumirea incubatorului exprimă o anumită funcţionalitate sau dotare a incubatorului?

T = termometru: incubatorul Cleo 5 este prevăzut cu termometru cu afişaj digital

 

                Incubatorul Cleo 5T este echipat cu cea mai nouă versiune de grătare pentru incubare şi eclozionare, care permit o gestionare îmbunătăţită a ouălor în incubator, dar şi o igienizare şi dezinfecţie mai uşoară a incubatorului după utilizare.

                 Ambalat, incubatorul are dimensiunile de 46cm x 46cm x 20cm şi masa totală de 2,9kg.

 

                Garanţia incubatoarelor Cleo 5 la Crescători.ro:

                Fiabilitatea incubatoarelor Cleo 5, alături de randamentul oferit, a fost unul din principalele argumente care ne-au făcut să îndrăgim acest brand. Şi pentru că avem încredere în ele, îţi garantăm că incubatorul tău de la Crescători.ro nu are defecte de fabricaţie. Le poţi căuta vreme de 24 de luni pe îndelete, şi dacă găseşti vreunul, ne obligăm să îl remediem urgent pentru tine. Suntem singurii care îţi oferim un consultant dedicat pentru asta! [ai detalii în rubrica Exclusiv Crescatori.ro de pe această pagină]

                Dar şi dacă a trecut mult mai mult de 2 ani până să ai nevoie de ajutor tehnic pentru prietenul tău de nădejde Cleo 5 nu-i bai; Crescători.ro va face tot posibilul să te ajute să-i dai o viaţă nouă, alegerea unui incubator nou fiind doar ultima soluţie recomandată. Cu pasiune şi profesionalism cultivăm fidelitatea şi creştem satisfacţia împreună !

Vezi tab-urile Specificaţii tehnice şi (mai ales) Exclusiv Crescatori.ro!

 

Ţi-ai ales incubatorul potrivit? Perfect! Dacă ai nevoie de ouă de prepeliţă pentru incubat, îţi putem face câteva recomandări:

La Prepeliţe NanaFarm din Nana (Călăraşi) - fermă înregistrată şi autorizată DSVSA - găseşti ouă de incubat  (dar şi pui, tineret sau adulte splendide din rasele şi suşele:

- Japoneză Mare (coturnix coturnix - suşa jumbo), cu matcă selectată din linii provenite din România, Ungaria, Germania şi Bulgaria;
- Jumbo Gold (mixta) (coturnix japonica - suşe standard şi jumbo), cu matcă selectată din linii provenite din Ungaria şi Germania;
- Polară Gigant (carne) (coturnix ypsilophora - suşa albă jumbo), cu matcă de proveninenţă R. Moldova.
Ouăle pentru incubat provin de la păsări sănătoase, sunt selecţionate atent şi ambalate corespunzător pentru transport prin curierat rapid oriunde în ţară.
Partenerul nostru Andrei Ciota vă poate răspunde cu drag solicitărilor la 0766-720.231 (L-D 12-21) sau la prepelitenanafarm@gmail.com!

Specificaţii tehnice incubatoare Cleo 5

Etaje (niveluri) de incubare
:
1 etaj(e)
Termometru digital
:
DA
Higrometru digital
:
NU
Întoarcere automată a ouălor de găină
:
NU
Întoarcere automată a ouălor de prepeliţă
:
NU
Întoarcere semiautomată a ouălor de găină
:
Opţional
Întoarcere semiautomată a ouălor de prepeliţă
:
Opţional
Întoarcere manuală a tuturor tipurilor de ouă
:
DA
Întoarcere semiautomată a ouălor de găină pitică / bibilică / fazan
:
Doar împreună cu G
Întoarcere semiautomată a ouălor de potârniche
:
Opţional
Cupă exterioară pentru apă
:
Opţional
Capac transparent
:
DA
Capacitate ouă gaină (cu întoarcere manuală)
:
60 ouă
Capacitate ouă prepeliţă (cu întoarcere manuală)
:
150 ouă
Capacitate ouă raţă (cu întoarcere manuală)
:
50 ouă
Capacitate ouă gâscă (întoarcere manuală)
:
30 ouă
Capacitate ouă curcă (întoarcere manuală)
:
42 ouă
Capacitate ouă bibilică, fazan, găină (rase pitice), raţă (rase ornamentale) (întoarcere manuală)
:
75 ouă
Capacitate ouă păun (întoarcere manuală)
:
30 ouă
Capacitate ouă Potârniche (întoarcere manuală)
:
100-120 ouă
Garanţie
:
24 luni

                    EXCLUSIV Crescători.ro: CADOU Ghid profesional de instrucţiuni! Împreună cu acest incubator Cleo 5 achiziţionat acum de la Crescători.ro primeşti un Ghid profesional de instrucţiuni de incubare, eclozionare, igienizare şi dezinfecţie care conţine informaţii tehnice şi ghidaj pentru a obţine cu adevărat cele mai bune rezultate; în plus, pentru că ştim că cel mai important este nu doar să incubezi cu succes, ci să te mândreşti cu cei mai arătoşi puişori (şi nu în ultimul rând cu păsări care să îţi umple inima de bucurie), am adăugat în Ghidul menţionat un set detaliat de reţete de furajare premium de tip extensiv (de uz gospodăresc) pentru aproape toate animalele de curte precum şi tehnicile de fabricaţie a nutreţurilor necesare ca să îţi poţi face propriile furaje de calitate excepţională, având permanent propriul control al calităţii şi bucuria rezultatelor de top obţinute prin munca ta. Simplu de făcut, cu rezultate surprinzătoare!

                EXCLUSIV Crescători.ro: Primeşti un consultant personal! Pentru acest incubator Cleo 5 achiziţionat acum de la Crescători.ro primeşti pentru întreaga durată de utilizare a produsului un consultant dedicat, mereu la dispoziţia ta, a cărui misiune este aceea de a te ajuta să obţii de fiecare dată cele mai bune rezultate, de la incubarea ouălor şi obţinerea de puişori vioi până în stadiul în care savurezi în bucătărie păsările adulte obţinute cu acest incubator Cleo de la Crescători.ro! Vei putea contacta consultantul tău personal telefonic (18 ore pe zi, zi de zi), sau prin SMS / Whatsapp / E-mail la orice oră, oricând (inclusiv urgenţe); îţi va răspunde cu cea mai mare plăcere de fiecare dată tuturor întrebărilor tale legate de incubarea ouălor, eclozionarea puilor şi creşterea lor optimă până la maturitate. Datele lui de contact le primeşti cu incubatorul! Ce-ar fi să-l suni şi să-i spui cum ţi-a ieşit prima incubare cu noul tău incubator Cleo de la Crescători.ro utilizând sfaturile şi informaţiile din Ghid?

                EXCLUSIV Crescători.ro: Cea mai rapidă rezolvare service! Pentru fiecare incubator Cleo 5 achiziţionat de la Crescători.ro oferim cel mai rapid timp de răspuns pentru orice problemă de service sau garanţie / post-garanţie! Pe lângă faptul că incubatoarele Cleo 5 sunt recunoscute pentru fiabilitatea lor excelentă în rândul incubatoarelor de uz gospodăresc din România (aspect foarte important în sine, semnificativ mai important faţă de diferenţele de preţuri), în cazul puţin probabil în care apare o defecţiune există inclusiv posibilitatea de a vă salva incubarea în curs (sună-ţi cât mai repede consultantul dedicat oferit de Crescători.ro)!

                Produs în România: Clocitoarea Cleo 5 este produsă în România - achiziţionând această "fabrică de puişori" de la Crescători.ro ne susţii şi ne încurajezi să creştem împreună cu tine, cu profesionalism şi pasiune, iar pentru aceasta îţi mulţumim!

                Crescători.ro - Creştem împreună!