Coșul meu

Incubator Cleo 5TGPHAC - cu termostat reglabil, termohigrometru digital, întoarcere automată ouă de găină & prepeliţă şi cupă exterioară pt. apă + CADOU Ghid profesional incubare + asistent incubare

1 etaj(e)
Preț: 470,00 lei
Transport ORIUNDE în ţară cu doar 25 lei! (curier rapid)
Adaugă incubatorului ales întoarcere automată pt. ouă de potârniche!
Intoarcere oua potarniche
Adaugă incubatorului ales inele adaptoare pt. ouă de bibilică, fazan, gaini&raţe de talie mică!
în stoc
+
Comandă telefonic: 0722 475 979
Incubator şi eclozionator automatizat pentru ouă de găină, prepeliţă, raţă, gâscă, curcă, bibilică, fazan, păun, potârniche şi alte specii de păsări; poate fi folosit şi cu întoarcere semiautomată a ouălor (din cheiţe exterioare) sau cu întoarcere manuală a ouălor, pentru a beneficia de o capacitate mai mare de incubare sau pentru a incuba mai multe tipuri de ouă.

                Incubator Cleo 5TGPHAC

                Incubator Cleo 5 cu termostat reglabil, termohigrometru digital, întoarcere automată ouă de găină & prepeliţă şi cupă exterioară pt. apă

                Incubator şi eclozionator automatizat pentru ouă de găină, prepeliţă, raţă, gâscă, curcă, bibilică, fazan, păun, potârniche şi alte specii de păsări; poate fi folosit şi cu întoarcere semiautomată a ouălor (din cheiţe exterioare) sau cu întoarcere manuală a ouălor, pentru a beneficia de o capacitate mai mare de incubare sau pentru a incuba mai multe tipuri de ouă.

                Capacitatea maximă de incubare a ouălor şi eclozare a puişorilor:

                60 ouă de găină (sau 41 ouă de găină la utilizarea sistemului automat sau semiautomat de întoarcere a ouălor; sistemul este inclus)

                125-150 ouă de prepeliţă (în funcţie de rasă) (sau 74 ouă de prepeliţă la utilizarea sistemului automat sau semiautomat de întoarcere a ouălor; mecanismul este inclus)

                50 ouă de raţă (rase predominant de carne, precum Pekin sau raţe leşeşti / raţe mute)

                30 ouă de gâscă

                75-100 ouă de fazan (în funcţie de rasă) sau 75 ouă de bibilică, ouă de găină (rase pitice) ori ouă de raţă (rase ornamentale) (sau 41 ouă, la utilizarea sistemului automat sau semiautomat de întoarcere a ouălor de găină a incubatorului [inclus], sistem de întoarcere pe care se montează un set de 41 inele adaptoare - acesta trebuie achiziţionat separat)

                42 ouă de curcă (sau 20 ouă de curcă la utilizarea sistemului automat sau semiautomat de întoarcere a ouălor - se foloseşte cel pentru ouă de găină, cu dispunerea ouălor de curcă din 2 în 2 (o alveolă da, una nu)

                30 ouă de păun

                100-120 ouă de potârniche (sau 41 ouă de potârniche la utilizarea sistemului automat sau semiautomat de întoarcere a ouălor - acest sistem trebuie achiziţionat separat)

               

                Cleo 5TGPHAC "full automat" este un incubator de uz gospodăresc, cu incubare pe un singur nivel; este prevăzut cu termometru digital, higrometru digital şi termostat cu posibilitate de reglare a temperaturii de incubare şi eclozionare.

                Incubatorul Cleo 5 are un mecanism de întoarcere automată continuă cu ciclu complet de rotaţie de 4 ore a principalelor tipuri de ouă (găină, prepeliţă, curcă), opţional poate fi dotat şi cu întoarcere automată a ouălor altor specii (bibilică, fazan, găini pitice, potârniche, raţe ornamentale).

                Incubatorul Cleo 5 este prevăzut cu dispozitiv exterior dual de alimentare cu apă, pentru un control simplu şi eficient al umidităţii fără a provoca fluctuaţii majore pe timpul incubării; incubatorul are capacitatea maximă de o jumătate de litru de apă (în ambele alveole şi în cupa exterioară), suficient pentru un interval mai mare de timp între realimentări - beneficiaţi astfel de un confort mai mare în utilizare pentru dumneavoastră şi de un risc minimizat de eroare de incubare.

                Incubatorul are panou de afişaj digital şi capac transparent, pentru o vizibilitate îmbunătăţită şi un control superior asupra incubării ouălor şi mai ales a eclozionării puişorilor.

                Incubatorul se alimentează de la reţeaua electrică, cu tensiunea de 220V; consumul mediu este de 550Wh/zi, utilizat la o temperatură ambientală de + 20ºC.

                Incubatorul are un randament minim de incubare de 60% (dacă sunt respectate instrucţiunile de utilizare). În practică, randamentele medii obţinute uzual variază în funcţie de specie, între 85-90% din total ouă de găină incubate (95% din total ouă fertile) sau 80% din total ouă de prepeliţă incubate (90% din ouăle fertile) şi 60% din total ouă de gâscă incubate - randament foarte bun.

           Ştiaţi că fiecare literă din denumirea incubatorului exprimă o anumită funcţionalitate sau dotare a incubatorului?

T = termometru: incubatorul Cleo 5 este prevăzut cu termometru cu afişaj digital
G = găină: incubatorul Cleo 5 este prevăzut cu sistem de întoarcere semiautomată (din cheiţă) a ouălor de găină
P = prepeliţă: incubatorul Cleo 5 este prevăzut cu sistem de intoarcere semiautomată (din cheiţă) a ouălor de prepeliţă
H = higrometru: incubatorul Cleo 5 este prevăzut cu higrometru cu afişaj digital
A = automatizare: incubatorul Cleo 5 este prevăzut cu motoraşe cu programator care acţionează automat sistemele de întoarcere a ouălor
C = cupă: clocitoarea Cleo 5 este prevăzută cu o cupă exterioară bicamerală, cu canale comunicante cu fiecare din cele două alveole pentru umiditate din interiorul incubatorului

- alte denumiri ale incubatorului: Cleo 5DTh automat (+ întoarceri ouă de prepeliţă), Cleo 5A-TH-GPC -

                Incubatorul Cleo 5TGPHAC este echipat cu cea mai nouă versiune de grătare pentru incubare şi eclozionare, care permit o gestionare îmbunătăţită a ouălor în incubator, dar şi o igienizare şi dezinfecţie mai uşoară a incubatorului după utilizare.

                Ambalat, incubatorul are dimensiunile de 49cm x 43cm x34 cm şi masa totală de 4,1kg.               

                

                Garanţia incubatoarelor Cleo 5 la Crescători.ro:

                Fiabilitatea incubatoarelor Cleo 5, alături de randamentul oferit, a fost unul din principalele argumente care ne-au făcut să îndrăgim acest brand. Şi pentru că avem încredere în ele, îţi garantăm că incubatorul tău de la Crescători.ro nu are defecte de fabricaţie. Le poţi căuta vreme de 24 de luni pe îndelete, şi dacă găseşti vreunul, ne obligăm să îl remediem urgent pentru tine. Suntem singurii care îţi oferim un consultant dedicat pentru asta! [ai detalii în rubrica Exclusiv Crescatori.ro de pe această pagină]

                Dar şi dacă a trecut mult mai mult de 2 ani până să ai nevoie de ajutor tehnic pentru prietenul tău de nădejde Cleo 5 nu-i bai; Crescători.ro va face tot posibilul să te ajute să-i dai o viaţă nouă, alegerea unui incubator nou fiind doar ultima soluţie recomandată. Cu pasiune şi profesionalism cultivăm fidelitatea şi creştem satisfacţia împreună !

 

Vezi tab-urile Specificaţii tehnice şi (mai ales) Exclusiv Crescatori.ro!

Specificaţii tehnice incubatoare Cleo 5

Etaje (niveluri) de incubare :
1 etaj(e)
Termometru digital :
DA
Higrometru digital :
DA
Întoarcere automată a ouălor de găină :
DA
Întoarcere automată a ouălor de prepeliţă :
DA
Întoarcere semiautomată a ouălor de găină :
DA
Întoarcere semiautomată a ouălor de prepeliţă :
DA
Întoarcere manuală a tuturor tipurilor de ouă :
DA
Întoarcere semiautomată a ouălor de găină pitică / bibilică / fazan :
Opţional
Întoarcere semiautomată a ouălor de potârniche :
Opţional
Cupă exterioară pentru apă :
DA
Capac transparent :
DA
Capacitate ouă gaină (cu întoarcere automată) :
41 ouă
Capacitate ouă gaină (cu întoarcere semiautomată) :
41 ouă
Capacitate ouă gaină (cu întoarcere manuală) :
60 ouă
Capacitate ouă prepeliţă (cu întoarcere automată) :
74 ouă
Capacitate ouă prepeliţă (cu întoarcere semiautomată) :
74 ouă
Capacitate ouă prepeliţă (cu întoarcere manuală) :
150 ouă
Capacitate ouă raţă (cu întoarcere manuală) :
50 ouă
Capacitate ouă gâscă (întoarcere manuală) :
30 ouă
Capacitate ouă curcă (întoarcere manuală) :
42 ouă
Capacitate ouă bibilică, fazan, găină (rase pitice), raţă (rase ornamentale) (întoarcere manuală) :
75 ouă
Capacitate ouă păun (întoarcere manuală) :
30 ouă
Capacitate ouă Potârniche (întoarcere manuală) :
100-120 ouă
Garanţie :
24 luni

                    EXCLUSIV Crescători.ro: CADOU Ghid profesional de instrucţiuni! Împreună cu acest incubator Cleo 5 achiziţionat acum de la Crescători.ro primeşti un Ghid profesional de instrucţiuni de incubare, eclozionare, igienizare şi dezinfecţie care conţine informaţii tehnice şi ghidaj pentru a obţine cu adevărat cele mai bune rezultate; în plus, pentru că ştim că cel mai important este nu doar să incubezi cu succes, ci să te mândreşti cu cei mai arătoşi puişori (şi nu în ultimul rând cu păsări care să îţi umple inima de bucurie), am adăugat în Ghidul menţionat un set detaliat de reţete de furajare premium de tip extensiv (de uz gospodăresc) pentru aproape toate animalele de curte precum şi tehnicile de fabricaţie a nutreţurilor necesare ca să îţi poţi face propriile furaje de calitate excepţională, având permanent propriul control al calităţii şi bucuria rezultatelor de top obţinute prin munca ta. Simplu de făcut, cu rezultate surprinzătoare!

                EXCLUSIV Crescători.ro: Primeşti un consultant personal! Pentru acest incubator Cleo 5 achiziţionat acum de la Crescători.ro primeşti pentru întreaga durată de utilizare a produsului un consultant dedicat, mereu la dispoziţia ta, a cărui misiune este aceea de a te ajuta să obţii de fiecare dată cele mai bune rezultate, de la incubarea ouălor şi obţinerea de puişori vioi până în stadiul în care savurezi în bucătărie păsările adulte obţinute cu acest incubator Cleo de la Crescători.ro! Vei putea contacta consultantul tău personal telefonic (18 ore pe zi, zi de zi), sau prin SMS / Whatsapp / E-mail la orice oră, oricând (inclusiv urgenţe); îţi va răspunde cu cea mai mare plăcere de fiecare dată tuturor întrebărilor tale legate de incubarea ouălor, eclozionarea puilor şi creşterea lor optimă până la maturitate. Datele lui de contact le primeşti cu incubatorul! Ce-ar fi să-l suni şi să-i spui cum ţi-a ieşit prima incubare cu noul tău incubator Cleo de la Crescători.ro utilizând sfaturile şi informaţiile din Ghid?

                EXCLUSIV Crescători.ro: Cea mai rapidă rezolvare service! Pentru fiecare incubator Cleo 5 achiziţionat de la Crescători.ro oferim cel mai rapid timp de răspuns pentru orice problemă de service sau garanţie / post-garanţie! Pe lângă faptul că incubatoarele Cleo 5 sunt recunoscute pentru fiabilitatea lor excelentă în rândul incubatoarelor de uz gospodăresc din România (aspect foarte important în sine, semnificativ mai important faţă de diferenţele de preţuri), în cazul puţin probabil în care apare o defecţiune există inclusiv posibilitatea de a vă salva incubarea în curs (sună-ţi cât mai repede consultantul dedicat oferit de Crescători.ro)!

                Produs în România: Clocitoarea Cleo 5 este produsă în România - achiziţionând această "fabrică de puişori" de la Crescători.ro ne susţii şi ne încurajezi să creştem împreună cu tine, cu profesionalism şi pasiune, iar pentru aceasta îţi mulţumim!

                Crescători.ro - Creştem împreună!