Coșul meu

Kenosept - G gel dezinfectant profesional, cu spectru larg (virusi & bacterii), pentru maini

Preț: La cerere
Indisponibil

Kenosept G: Gel dezinfectant profesional pentru mâini, extrem de eficient împotriva viruşilor, a bacteriilor, a fungilor şi a sporilor. Calitate super-premium, de nivel chirurgical!

UPDATE MARTIE 2020: TOATE LOTURILE CARE SOSESC DIN BELGIA SE ALOCA IN ORDINEA COMENZILOR EFECTUATE PE SITE. IMEDIAT CE COMANDA AJUNGE LA RAND, VA SUNAM NOI PENTRU CONFIRMARE TELEFONICA DIRECTA INAINTE DE A EMITE FACTURA SI DE A LIVRA COMANDA. ACESTA ESTE PASUL IN CARE PUTEM MODIFICA - DACA ESTE CAZUL - CANTITATEA COMANDATA INITIAL, IN LIMITA DISPONIBILITATII. Daca lista de asteptare raportata la ritmul de aprovizionare devine absurd de lunga (si timpii de asteptare mari sau foarte mari ajung sa fie hilari), este posibil ca sa limitam posibilitatea de a comanda pe site acest produs (oricum ar fi inutil si pentru dvs. si pentru noi demersul unei comenzi) - butonul "adauga in cos" nu va fi disponibil (vizibil). Va multumim pentru intelegere si pentru rabdare; cand va sunam, inseamna ca avem vesti bune! Pana la evenirea la normalitate, pentru dezinfectanti si biocide (VIROCID, KENOSEPT) primim comenzi doar pe site (pentru a avea numar de inregistrare si o ordine de gestionare si onorare a acestora.)

Kenosept - G este un gel dezinfectant profesional special dezvoltat pentru a fi utilizat în laboratoare, industria alimentară, spitale și sistemul de sănătate, precum şi în industria zootehnică.

Principalele trei ingrediente active ale soluţiei pe bază de alcool Kenosept-G sunt:

- isopropanolul (C3H8O - alcoolul isopropilic), care are un puternic efect distructiv asupra viruşilor, bacteriilor, fungilor şi sporilor;

- clorhexidina (C22H30Cl2N10), dezinfectant şi antiseptic cu efect puternic bactericid şi bacteriostatic atât asupra bacteriilor gram-pozitive cât şi asupra celor gram-negative; la pH-ul neutru 7.0 al formulei speciale Kenosept-G, clorhexidina eliberează cationi (încărcaţi pozitiv), iar aceste molecule se leagă de pereţii celulelor bacteriilor (încărcaţi negativ), distrugându-i şi omorând bacteriile într-un efect de durată. Împreună cu isopropanolul, clorhexidina n dozaj perfect optimizat confer Kenosept-G un rezultat deosebit de performant, net superior soluţiilor bazate pe iod, din acest motiv Kenosept-G se utilizează şi pentru dezinfectarea mâinilor în scop chirurgical;

- agenţi pentru întreținerea pielii, care fac ca gelul Kenosept-G să fie delicat cu pielea chiar și în cazul utilizării intense.

Mod de utilizare:

  1. Se spală temeinic mâinile cu apă şi săpun.
  2. Se aplică 5ml Kenosept-G pe mâini și se freacă bine (inclusiv spațiile dintre degete, încheieturile, unghiile şi degetele) până când mâinile sunt uscate. Pentru dezinfectarea mâinlor în scop chirurgical repetați ultimul pas.

Kenosept-G poate fi utilizat şi în aparate de dozare şi dispensere automate sau cu pompa de dozare. Kenosept-G se utilizează aşa cum este, nu se diluează!

Specificații:

Aspect: gel albastru translucid

pH (100%) : cca 7,0

Densitate (20⁰C): cca. 0,880 grame / litru

Conform standardelor EN 1500, EN 1276 şi EN 1650.

Producător: CID Lines BV Belgia.

Utilizează biocidele cu atenție. Înainte de utilizare, citeşte cu atenţie eticheta produsului.