Coșul meu

Kenosept - G gel dezinfectant profesional, cu spectru larg (virusi & bacterii), pentru maini

Preț: 45,00 lei
în stoc
+
Comandă telefonic: 0722 475 979

Kenosept G: Gel dezinfectant profesional pentru mâini, extrem de eficient împotriva viruşilor, a bacteriilor,a fungilor şi a sporilor. Calitate super-premium, de nivel chirurgical!

Kenosept - G este un gel dezinfectant profesional special dezvoltat pentru a fi utilizat în laboratoare, industria alimentară, spitale și sistemul de sănătate, precum şi în industria zootehnică.

Principalele trei ingrediente active ale soluţiei pe bază de alcool Kenosept-G sunt:

- isopropanolul (C3H8O - alcoolul isopropilic), care are un puternic efect distructiv asupra viruşilor, bacteriilor, fungilor şi sporilor;

- clorhexidina (C22H30Cl2N10), dezinfectant şi antiseptic cu efect puternic bactericid şi bacteriostatic atât asupra bacteriilor gram-pozitive cât şi asupra celor gram-negative; la pH-ul neutru 7.0 al formulei speciale Kenosept-G, clorhexidina eliberează cationi (încărcaţi pozitiv), iar aceste molecule se leagă de pereţii celulelor bacteriilor (încărcaţi negativ), distrugându-i şi omorând bacteriile într-un efect de durată. Împreună cu isopropanolul, clorhexidina n dozaj perfect optimizat confer Kenosept-G un rezultat deosebit de performant, net superior soluţiilor bazate pe iod, din acest motiv Kenosept-G se utilizează şi pentru dezinfectarea mâinilor în scop chirurgical;

- agenţi pentru întreținerea pielii, care fac ca gelul Kenosept-G să fie delicat cu pielea chiar și în cazul utilizării intense.

Mod de utilizare:

  1. Se spală temeinic mâinile cu apă şi săpun.
  2. Se aplică 5ml Kenosept-G pe mâini și se freacă bine (inclusiv spațiile dintre degete, încheieturile, unghiile şi degetele) până când mâinile sunt uscate. Pentru dezinfectarea mâinlor în scop chirurgical repetați ultimul pas.

Kenosept-G poate fi utilizat şi în aparate de dozare şi dispensere automate sau cu pompa de dozare. Kenosept-G se utilizează aşa cum este, nu se diluează!

Specificații:

Aspect: gel albastru translucid

pH (100%) : cca 7,0

Densitate (20⁰C): cca. 0,880 grame / litru

Conform standardelor EN 1500, EN 1276 şi EN 1650.

Producător: CID Lines BV Belgia.

Utilizează biocidele cu atenție. Înainte de utilizare, citeşte cu atenţie eticheta produsului.