Incubator semiprofesional automatizat MIP-110 (1700 lei) (capacitate: 110 ouă găină, prepeliţă, raţă sau curcă)

Reglaj temperatură: DA
Incubatorul MIP-110 este un incubator şi eclozionator complet automatizat folosit pentru incubarea ouălor de găină, prepeliţă, raţă sau curcă. Capacitate: 110 ouă găină / 110 ouă prepeliţă / 110 ouă raţă / 100 curcă.
Comandă incubatorul MIP-110 aici pe www.crescatori.ro şi beneficiază suplimentar de asistenţă DUBLĂ service şi garanţie – ai doi experţi la dispoziţia ta oricând ai nevoie, nu doar unul! Acelaşi incubator, acelaşi preţ (de producător), avantaj dublu prin Crescatori.ro!
2.000,00 lei
+
Precomandă
MIP-110
Comandă telefonic: 0722 475 979

UPDATE martie 2024: se fac programari pe lista de asteptare pentru august 2024, stoc disponibil limitat

Comandă incubatorul MIP-110 aici pe www.crescatori.ro şi ai avantajul unui suport tehnic, garanţie şi a unei asistenţe la incubare de două ori mai puternice – ai doi experţi la dispoziţia ta oricând ai nevoie, nu doar unul! Acelaşi incubator, acelaşi preţ (de producător), avantaj dublu prin Crescatori.ro!

Incubatorul MIP-110 este un incubator şi eclozionator complet automatizat folosit pentru incubarea ouălor de găină, prepeliţă, raţă sau curcă.

Capacitate maximă:

 • Găină: 110
 • Prepeliţă: 110
 • Raţă sau curcă: 110

Randamentul mediu (uzual) specificat de producător: peste 80% din totalul ouălor fertile incubate

Computerul care controlează incubatorul permite foarte multe setări şi reglaje, principalele dintre acestea fiind:

 1. Setarea digitalizată a temperaturii de incubare şi a temperaturii de eclozare, cu o precizie de 0,1°C
 2. Setarea digitalizată a umidităţii de incubare şi a umidităţii de eclozare, în paşi de 1% RH
 3. Monitorizarea permanentă a temperaturii, prin afişarea în sistem de dublu-display atât a temperaturii din incubator, cât şi a temperaturii setate de tine
 4. Monitorizarea permanentă a umidităţii, prin afişarea în sistem de dublu-display atât a umidităţii din incubator, cât şi a nivelului umidităţii setate de tine
 5. Alarme pentru temperatură şi umiditate necorespunzătoare, cu praguri minime şi maxime reglabile de tine – eşti atenţionat imediat dacă ceva este în neregulă
 6. Setarea digitalizată a frecvenţei de întoarcere a ouălor (implicit 90 min., recomandat 15 minute) şi a numărului de întoarceri
 7. Setarea digitalizată a frecvenţei ciclurilor de oxigenare a ouălor şi a duratei de oxigenare / ciclu

 Incubatorul conţine următoarele accesorii şi consumabile:

 • un set de tăvi de incubare, în orice combinaţie la alegere (la selecţia acestora din meniul specific se afişează preţul incubatorului cu acestea incluse)
 • un set de tăvi de eclozare
 • o tavă pentru apă, cu rezistenţă 220V controlabilă computerizat
 • un ghid de incubare pentru incubatoare profesionale
 • [UNIC CRESCATORI.RO] CADOU Ghidul de incubare premium Crescători.ro, în format electronic, pentru rezultate maxime cu acest incubator

 

Specificaţii tehnice:

Putere 140W
Greutate: 14kg
Dimensiuni: 51x59x49cm
Voltaj: 240V, 50Hz
Interval de afişare a temperaturii: 5-50°C
Interval de afişare a umidităţii: 0-99%RH
Acurateţea măsurării temperaturii: ≤ ± 0,1°C
Precizia de control a umidităţii: ± 5% RH
Fereastră de inspecţie vizuală mare, pentru o supraveghere confortabilă a evoluţiei incubării şi mai ales a eclozării

 

Incubatoarele profesionale sunt în parteneriat drop-shipping depozite diferite – NU FACEŢI PLATA CU CARDUL pentru acestea!

Crescatori.ro şi IncubatorPerformant sunt PARTENERI OFICIALI! O veche prietenie, cu sprijin reciproc oferit încă din vremuri „imemoriale” când (cu mulţi, mulţi ani în urmă) eram cu toţii începători, se transformă într-o firească reciprocă recunoaştere profesională şi o alianţă de business care să ne ajute să Creştem împreună şi să vă ajute să creşteţi împreună cu noi!

Toate incubatoarele performante marca Mihai Dinu comandate prin Crescatori.ro (telefonic sau whatsapp: Mi-Odin Mureşan 0722-475.979, în curând şi direct pe www.crescatori.ro) au ACELEAŞI PREŢURI, dar beneficiază suplimentar de asistenţă DUBLĂ service şi garanţie şi la Mihai Dinu, şi direct la Mi-Odin Mureşan. Amândoi avem o expertiză semnificativă în fabricarea, mentenanţa şi utilizarea incubatoarelor semi-profesionale (ani de experienţă, prezenţe la expoziţii de profil etc.) şi ne bucurăm să vă ajutăm împreună să obţineţi rezultate cât mai bune!

Specificaţii tehnice incubatoare profesionale

Capacitate ouă găină
:
72 - 110 ouă (pe rame suport)
Capacitate ouă prepeliţă
:
110 - 288 ouă (pe rame suport)
Capacitate ouă raţă / curcă
:
72 - 110 ouă (pe rame suport)
Capacitate ouă gâscă
:
0
Randament
:
80% sau peste
Putere
:
140 W
Reglaj temperatură
:
DA
Reglaj umiditate
:
DA
Reglaj întoarcere ouă
:
DA

                    EXCLUSIV Crescători.ro: CADOU Ghid profesional de instrucţiuni! Împreună cu acest incubator Cleo 5 achiziţionat acum de la Crescători.ro primeşti un Ghid profesional de instrucţiuni de incubare, eclozionare, igienizare şi dezinfecţie care conţine informaţii tehnice şi ghidaj pentru a obţine cu adevărat cele mai bune rezultate; în plus, pentru că ştim că cel mai important este nu doar să incubezi cu succes, ci să te mândreşti cu cei mai arătoşi puişori (şi nu în ultimul rând cu păsări care să îţi umple inima de bucurie), am adăugat în Ghidul menţionat un set detaliat de reţete de furajare premium de tip extensiv (de uz gospodăresc) pentru aproape toate animalele de curte precum şi tehnicile de fabricaţie a nutreţurilor necesare ca să îţi poţi face propriile furaje de calitate excepţională, având permanent propriul control al calităţii şi bucuria rezultatelor de top obţinute prin munca ta. Simplu de făcut, cu rezultate surprinzătoare!

                EXCLUSIV Crescători.ro: Primeşti un consultant personal! Pentru acest incubator Cleo 5 achiziţionat acum de la Crescători.ro primeşti pentru întreaga durată de utilizare a produsului un consultant dedicat, mereu la dispoziţia ta, a cărui misiune este aceea de a te ajuta să obţii de fiecare dată cele mai bune rezultate, de la incubarea ouălor şi obţinerea de puişori vioi până în stadiul în care savurezi în bucătărie păsările adulte obţinute cu acest incubator Cleo de la Crescători.ro! Vei putea contacta consultantul tău personal telefonic (18 ore pe zi, zi de zi), sau prin SMS / Whatsapp / E-mail la orice oră, oricând (inclusiv urgenţe); îţi va răspunde cu cea mai mare plăcere de fiecare dată tuturor întrebărilor tale legate de incubarea ouălor, eclozionarea puilor şi creşterea lor optimă până la maturitate. Datele lui de contact le primeşti cu incubatorul! Ce-ar fi să-l suni şi să-i spui cum ţi-a ieşit prima incubare cu noul tău incubator Cleo de la Crescători.ro utilizând sfaturile şi informaţiile din Ghid?

                EXCLUSIV Crescători.ro: Cea mai rapidă rezolvare service! Pentru fiecare incubator Cleo 5 achiziţionat de la Crescători.ro oferim cel mai rapid timp de răspuns pentru orice problemă de service sau garanţie / post-garanţie! Pe lângă faptul că incubatoarele Cleo 5 sunt recunoscute pentru fiabilitatea lor excelentă în rândul incubatoarelor de uz gospodăresc din România (aspect foarte important în sine, semnificativ mai important faţă de diferenţele de preţuri), în cazul puţin probabil în care apare o defecţiune există inclusiv posibilitatea de a vă salva incubarea în curs (sună-ţi cât mai repede consultantul dedicat oferit de Crescători.ro)!

                Produs în România: Clocitoarea Cleo 5 este produsă în România - achiziţionând această "fabrică de puişori" de la Crescători.ro ne susţii şi ne încurajezi să creştem împreună cu tine, cu profesionalism şi pasiune, iar pentru aceasta îţi mulţumim!

                Crescători.ro - Creştem împreună!