Coșul meu

Promotor L - vitamine şi aminoacizi premium (complex buvabil)

Preț: 125,00 lei

Promotor L la Crescători.ro: Cele mai căutate vitamine la cel mai bun preţ!

VARIANTA ORIGINALĂ (COMPLETĂ!)

în stoc
+
Comandă telefonic: 0722 475 979
Promotor L este un complex premium de vitamine combinat cu o foarte bogată paletă de aminoacizi esenţiali în funcţionarea corectă a organismului. Rezultatele obţinute cu Promotor L îl fac atât de apreciat de crescătorii din toată ţara: este, pe bună dreptate, în topul preferinţelor crescătorilor din ţară!

Promotor L este un complex buvabil premium de vitamine combinat cu una din cele mai largi distribuţii de aminoacizi, esenţiali în funcţionarea corectă a organismului. Producătorul spaniol Laboratorios Calier utilizează în compoziţia Promotor L aminoacizi în forma chimică L, aspect cu impact semnificativ în procentul de disponibilitate la absorbţie al acestor aminoacizi, al vitezei de asimilare şi implicit al efectelor obţinute. Rezultatele obţinute cu Promotor L de altfel sunt cele care-l fac atât de apreciat de crescătorii din toată ţara şi poziţionează complexul premium de vitamine şi aminoacizi Promotor L în topul vânzărilor de vitamine de uz zootehnic.

Promotor L este indicat ca supliment nutriţional de uz generic şi ca adjuvant la toate speciile şi rasele de păsări, albine, porcine, iepuri, bovine, cabaline, ovine şi caprine,  în perioadele de creştere accentuată, gestaţie, lactaţie, în stările de stres (de ex. transport, lotizări, schimbarea furajării, vaccinări, condiţii meteorologice extreme), ca adjuvant în bolile infecţioase sau parazitare, în convalescenţă, în stări diareice sau în hipovitaminoze, animalelor hrănite deficitar / "după ureche" sau slăbite.

Dozare şi administrare:

- pui de o zi: 1ml / litru apă de băut în primele 7 zile de viaţă, pentru îmbunătăţirea dezvoltării armonioase a sistemului digestiv, apoi 0,5ml / litru în intervale de administrare de câte 3 zile;

- păsări ouătoare sau/şi cu cicluri productive intense (ouă/carne), păsări care au perioade cu necesar nutriţional mai ridicat: 0,5ml / litru apă de băut;

- albine: 5ml / litru de soluţie cu zahăr;

- animale în situaţii de stres: vaccinări, căldură ambientală excesivă, schimbări de furajare, lotizări, transport în alte locaţii, convalescenţe în urma unor boli, animale cu paraziţi interni sau externi etc.: 0,5 ml / litru apă de băut;

- iepuri: 2ml / litru apă de băut, în intervale de administrare de câte 7 zile;

- purcei, viţei, miei, iezi, mânzi: 2ml / fiecare 10 kg masă corporală, în intervale de administrare de câte 5 zile.

 Se poate administra împreună cu acidifiant antibacterian, cu recomandarea ca ambele soluţii să nu fie amestecate concentrate, ci prin diluţie pe rând în apa administrată.

Comparator complex vitamine-aminoacizi Promotor L cu complexul vitamine-minerale-aminoacizi Maravet Anka-Vet CH, conţinut per 1ml produs:

 

Cantitate ingredient / mililitru de produs

UM

Promotor L

Maravet Anka-Vet CH

Vitamina A

UI

10000

11000

Vitamina B1 (tiamina)

mg

1,75

0,8

Vitamina B2 (riboflavina)

mg

2,5

2,2

Vitamina B4 (colina)

mg

 

4,4

Dexpanthenol / (precursor Vitamina B5 acid panthotenic)

mg

7,5

2,5

Vitamina B6 (piridoxina)

mg

1,125

 

Vitamina B12

mg

0,00125

 

Vitamina B15 (pangamat de sodiu)

mg

0,0005

 

Vitamina D3

UI

2000

880

Vitamina E

mg

 

4,5

Vitamina H (biotina)

mg

0,001

 

Vitamina K3 (menadiona)

mg

0,5

0,6

Vitamina PP (B3, acid nicotidic / niacina)

mg

16,25

2,5

Cobalt

mg

 

0,007

Cupru

mg

 

0,035

Fier

mg

 

0,135

Magneziu

mg

 

0,006

Mangan

mg

 

0,65

Zinc

mg

 

0,45

Inositol

mg

2,5

 

L-Alanina

mg

11,5

 

L-Arginina

mg

6,1

 

L-Acid aspartic

mg

9,5

 

L-Fenil-alanina

mg

5,5

 

L-Cistina

mg

2,1

 

L-Acid glutamic

mg

21,5

 

L-Glicina

mg

9,6

 

L-Histidina

mg

4,7

 

L-Isoleucina

mg

6

 

L-Lizina

mg

9,5

4,4

L-Metionina

mg

2,2

2,2

L-Prolina

mg

9,5

 

L-Serina

mg

7

 

L-Treonina

mg

5

 

L-Tirozina

mg

5,3

 

L-Valina

mg

6,2

 

Triptofan

mg

2

 

 

 

Ca şi Maravet Anka-Vet CH, nici Promotor L nu are contraindicaţii şi nici timpi de aşteptare. Valabilitatea este de 18 luni de la data fabricaţiei, păstrat în loc uscat şi răcoros, ferit de razele solare.

Se comercializează la 100ml, 1 litru şi 5 litri.

 

Macropremixurile din linia Pmx- sunt concepute special pentru utilizarea în regim gospodăresc, pentru creşterea în cele mai bune condiţii a păsărilor şi animalelor mici de curte, atât pentru consum propriu cât şi în regim de microferme / business-uri de familie.

Scopul este de a sprijini micii crescători să aibe şansa de a îşi face propriile furaje premium simplu şi ieftin astfel încât să aibe randament foarte bun - producţie de vârf obţinută cu costuri minimizate cu precizie tehnică, fără a sacrifica gustul şi calitatea produselor finite (ouă, carne) cum se întâmplă la creşterea de tip industrial.

Dedicat acelora care vor să îşi crească păsările optimizat şi cu rezultate premium dar nu forţat / creştere accelerată, celor care nu vor reziduuri de antibiotice în carnea pe care o consumă sau/şi care o vând, celor care nu vor să folosească  hrană care conţine ingrediente procesate de origine animală (de genul făinii de peşte, hemoglobinei furajere, făinii de carne sau oase etc.), celor care vor să ştie ce pun în mâncarea animalelor lor şi înţeleg importanţa unui furaj proaspăt făcut şi de cea mai bună calitate, celor care se adresează consumatorilor care îşi doresc un alt gust al cărnii decât cel pe care-l găsesc în supermarket-uri sau marile magazine şi nu în ultimul rând - celor care înţeleg importanţa şi sprijină activ micile business-uri româneşti.

 La Crescători.ro ai siguranţa că:

- procesăm ultra-rapid comenzile de macropremixuri şi nu numai (ne străduim să te uimim cu cei mai rapizi timpi de răspuns tuturor solicitărilor!)

- ai sprijinul tehnic şi de managementul afacerii - oricând ai nevoie de ajutor, cere-l şi îl vei primi, fie că e vorba de achiziţia de ingrediente, de sfaturi şi informaţii legate de cum se face simplu furajul acasă

- ai aceeaşi calitate pe care deja o cunoşti pentru toate macropremixurile din seria Pmx-, acelaşi specialist la dispoziţia ta (la acelaşi număr de telefon / WhatsApp / SMS pe care-l ştii - Mi-Odin Mureşan - 0722-475.979), acum disponibile cu o mult mai mare promptitudine

Toate macropremixurile au o rată de înglobare de 2,5% în nutreţul final. Ai nevoie de doar 2,5kg de macropremix pentru ca 100kg din furajul de care ai nevoie să conţină toate vitaminele, mineralele şi aminoacizii de care păsările tale au nevoie pentru a se dezvolta perfect, armonios şie echilibrat (fără excese şi fără carenţe). La un cost care variază între 7 lei/kg şi 10 lei/kg de macropremix (în funcţie de tip), la o utilizare de 2,5% te costă foarte, foarte puţin - între 18 bani şi 25 bani per kilogram de furaj (0,18 - 0,25 lei/kg nutreţ făcut) ca să-i asiguri nivelurile vitamino-minerale necesare. Diferenţa de rezultat comparat cu aceşti câţiva bănuţi investiţi este ca de la cer la pământ!

Simplu, ieftin şi uşor, cu performanţe excepţionale!

Pe etichetele fiecărui macropremix sunt înscrise conţinutul detaliat, reţetele calculate pe specificul macropremixului şi pe specificul rasei, vârstei şi categoriei păsărilor cărora li se adresează, cantitatea ambalată, modalitatea de păstrare, termenul de valabilitate, data fabricaţiei, numărul de lot de fabricaţie (pentru trasabilitate), datele de identificare şi contact ale deţinătorului private label-ului şi alte informaţii necesare & utile.