Coșul meu

Scafă mare pentru furaje, capacitate 1kg

Preț: 5,00 lei
Indisponibil acum - ne străduim să rezolvăm cât mai repede!
Adaugă la Favorite Adaugă la lista de comparaţie
Comandă telefonic: 0722 475 979

Scafă de capacitate mare (1kg), pentru furaje / nutreţuri, fabricată în România. În plus, cu fiecare comandă de hrănitori de la Crescători.ro, primeşti un cadou!

      Scafa are dimensiunile 31 x 13 x 8 cm (cu tot cu mâner)  /  22 x 13 x 8 cm (doar cupa, fără mâner),  masa (greutatea) de 115 grame şi te ajută să manevrezi  cu uşurinţă  1 kilogram de furaj, nutreţ, mălai, făină, cereale, zahăr sau ce doreşti tu.

Uzual este disponibilă în mai multe culori, care pot varia de la lot la lot. Cele mai frecvente sunt culorile: roşu, albastru, verde, mov. Când comanzi (pe site, telefonic, whatsapp sau SMS) poţi să ne spui ce culori preferi, ne vom strădui să îţi îndeplinim dorinţa. Dacă nu precizezi nimic, îţi vom alege şi trimite cea mai frumoasă scafă / cele mai frumoase scafe din stoc :)

Scafa de uz gospodăresc este confecţionată dintr-un tip de plastic alimentar gros şi rezistent ce permite igienizări şi dezinfecţii periodice fără a se deteriora (rezistă la acţiunea soluţiilor bazice sau acide ale soluţiilor de curăţare şi ale soluţiilor biocide).

Această scafă pentru furaje este fabricată în România de către un colectiv de oameni harnici şi mândri de rezultatele muncii lor. Cumpărând această scafă în locul uneia similare din import sprijini locurile lor de muncă, implicit familiile lor şi încurajezi producţia în ţara ta!

Pentru alegerea pe care o faci acum, noi toţi cei implicaţi în întreg acest proiect prin care acest produs este fabricat şi adus la tine îţi mulţumim printr-un mic cadou care însoţeşte comanda ta - este modul nostru de a-ţi spune "Mulţumesc!". Sperăm să ne auzim cât mai des şi cu cât mai variate comenzi, şi să ne bucurăm de recomandările tale către alţi crescători (pe Facebook şi nu numai)!

 

Vă recomandăm

- 5,00 lei
45,00 lei 40,00 lei
- 10,00 lei
1-5-2-Macropremix-Pmx-C2-furaj-curcani-rate-gaste-pauni-5kg Preţ redus!
60,00 lei 50,00 lei