PACHET: Pistol seringă automată capacitate 0,5 ml - 5 ml (cu set garnituri de schimb) + Set 12 ace inox premium (autoclavabile)

Pistol seringă automată pentru vaccinat, cu auto-umplere, capacitate între 0,5ml - 5ml + BONUS set garnituri de schimb + Set 12 ace de uz zootehnic [mărimea 20G (9x15) sau 22G (7x13)], complet din inox, dezinfectabile şi reutilizabile, în cutie din plastic cu capac.

Preț vechi: 160,00 lei
135,00 lei
Discount: 25,00 lei (16%)
Mai mult?     Mai ieftin!
≥ 1 buc. 135,00 lei
≥ 5 buc. 130,00 lei
≥ 10 buc. 125,00 lei
≥ 20 buc. 120,00 lei
≥ 50 buc. 110,00 lei
în stoc
+
Discounturile noastre de cantitate:
Cantitate 5+ 10+ 20+ 50+
Pret 130,00 lei 125,00 lei 120,00 lei 110,00 lei
Precomandă
Pack-Ser-S-5ml+12ace
Comandă telefonic: 0722 475 979

UPDATE APRILIE 2024: Ediţia îmbunătăţită [2024] a acestui model (tip S) de seringă este confecţionată special pentru Crescători.ro din materiale rezistente la dezinfecţie prin fierbere. Noile pistoale automate seringi de vaccinat Crescatori.ro se pot fierbe 20-30 minute după igienizare, pentru o dezinfecţie perfectă a produsului! De asemenea, pentru modelele de seringi S şi R de 2 şi 5ml Crescători.ro s-a obţinut recent certificarea CE oficială care atestă respectarea noilor standarde de calitate UE. Toate seringile de tip pistol automat de vaccinat Crescători.ro vin cu instrucţiuni detaliate (şi poze), bilingv (română şi engleză), pentru o utilizare cu cele mai bune rezultate a pistolului de vaccinat chiar şi de către crescătorii fără experienţă în vaccinări. 

Pistolul seringă automată pentru vaccinat este instrumentul perfect pentru efectuarea simplă, rapidă, uşoară şi confortabilă a vaccinărilor sau implementarea planurilor de tratament care presupun injectări periodice la mai multe animale (peste 15-20 de capete). Se foloseşte atât pentru iepuri, porci, oi, capre, vaci, câini, pisici cât şi pentru toate speciile de păsări din gospodărie.

Pistolul siringă cu autoumplere este dotat cu:

- o rozetă de reglaj al dozei de injectat; aceasta este între 0,5 ml şi 5 ml (cu gradaţii ale cilindrului corp al seringii din 0,5ml în 0,5ml);

- două sisteme de prindere şi fixare a recipienţilor soluţiilor administrate (inclusiv butoiaş de plastic pentru sticla cu ser, cu ac de alimentare perforator al capacelor cauciucate al flacoanelor, compatibile cu toate tipurile uzuale de sticluţe şi flacoane cu seruri, vaccinuri şi tratamente injectabile.

La strângerea manetei mâner de injectare se face administrarea dozei, iar la eliberarea sa pistolul de vaccinare (siringa automată cu autoumplere) reîncarcă automat următoarea doză, fiind gata de administrare următorului animal.  

Viteza de lucru, eficienţa, uşurinţa în utilizare şi igiena din timpul operării sunt mult superioare prin comparaţie cu lucrul cu o seringă normală, care necesită reîncărcare după fiecare utilizare şi care nu are aceeaşi precizie (reîncărcare cu exact aceeaşi cantitate de soluţie de fiecare dată).

La achiziţia acestui pistol de vaccinat de la Crescători.ro primeşti cadou un set de garnituri de rezervă, pentru a te putea de o durată de utilizare de două ori mai lungă a seringii automate!

Mentenanţă: după fiecare rundă de utilizare, la finalul zilei, pistolul seringă de vaccinat se curăţă prin umplere şi golire repetată cu apă caldă, iar la final se goleşte de apă şi se unge folosind aceeaşi procedură cu ulei de mecanică fină. Ulterior, înainte de următoarea rundă de vaccinări, seringa se curăţă din nou prin spălare repetată cu apă foarte caldă.