Termometru electronic profesional pt. verificat şi reglat incubatoare

- pentru verificarea şi reglarea incubatoarelor de uz gospodăresc

- pentru monitorizarea precisă şi neîntreruptă a incubărilor şi eclozărilor

 

 

 

 

129,00 lei
Mai mult?     Mai ieftin!
≥ 1 buc. 129,00 lei
≥ 10 buc. 109,00 lei
în stoc
+
Discounturile noastre de cantitate:
Cantitate 10+
Pret 109,00 lei
Precomandă
TermoProfi
Comandă telefonic: 0722 475 979

Conform producătorului, nivelul de acurateţe al măsurătorilor acestui termometru electronic profesional este de 20 de ori mai ridicat decât acurateţea termometrelor digitale obişnuite de uz generic.

Se foloseşte atât pentru verificarea şi reglarea incubatoarelor de uz gospodăresc, cât şi pentru monitorizarea precisă şi neîntreruptă a temperaturilor de incubare şi eclozare, la utilizările obişnuite.

Termometrul electronic profesional este dotat cu senzor cu fir de 50cm, care permite măsurarea şi monitorizarea temperaturii din diverse zone ale incubatoarelor de la distanţă, din exterior, fără a fi necesară deschiderea acestora.

Termometrul electronic profesional are buton de pornire - oprire şi afişaj LCD digital cu măsurare şi afişare continuă (permanentă), în timp real, a temperaturii.

Termometrul electronic profesional are o precizie de măsurare de 0,1°C, intervalul măsurat este cuprins între 32°C - 42°C (permite şi măsurarea în grade Fahrenheit, între 90°F - 108°F) şi funcţionează cu o baterie AG13 (compatibilă cu modelele LR44 ori S-76, A76 sau baterie echivalentă de 1,55V). Bateria este inclusă şi protejată cu sigiliu de protecţie înainte de prima utilizare, fiind un aparat din categoria profesională. La utilizare continuă (măsurare neîntreruptă), fără oprire, durata medie de viaţă a bateriei este de circa 6 săptămâni.

Termometrul electronic profesional Crescători.ro este compus din:

  • termometrul electronic profesional, cu afişaj digital şi senzor detaşabil cu fir de 50cm;
  • baterie nouă, sigilată, gata montată (desigilarea contactului la prima utilizare nu necesită scoaterea bateriei);
  • husă cu faţă transparentă, pentru depozitare şi transport;
  • instrucţiuni de utilizare;
  • cutie de carton dedicată.

Recomandări de utilizare:

  • Pentru măsurători cât mai eficiente, plasaţi senzorul la acelaşi nivel cu ouăle, fără să fie în contact direct cu acestea, pe cât posibil nu prea aproape de sursa de căldură a incubatorului (rezistenţa incubatorului / folia termică / becul termic etc.) sau de pereţii exteriori ai incubatorului (mai ales dacă aceştia sunt neizolaţi). În cazul – mai rar la noi – în care se foloseşte în incubatoare neventilate (“still air incubators”), temperatura optimă de incubare în partea superioară a ouălor incubate este mai mare cu circa 1,5°C - 2°C mai mare decât în incubatoarele dotate cu ventilaţie continuă (“forced air incubators”), care reprezintă vasta majoritate a incubatoarelor din România.
  • Senzorul este sigilat ermetic şi rezistent la apă rece, însă poate fi deteriorat de apă foarte fierbinte / fiartă, produse chimice corozive sau solvenţi; se curăţă doar cu apă cu săpun sau detergent de vase, sau cu alcool.

Vă recomandăm

Ambalaj: Flacon 1000 ml (1 litru) = 95 lei
95,00 lei
Ambalaj: Bidon 5 litri = 295 lei (59 lei / litru), Flacon 1000 ml (1 litru) = 95 lei, Pachet 10 vit. x 100ml = 110 lei, Sticluta 100 ml = 12 lei