Coșul meu

Deplumator pentru găini, pui de carne, bibilici, fazani, păuni şi potârnichi

Preț: 3.190,00 lei
În stoc furnizor - disponibil la comandă: Cumpără în avans
+
Comandă telefonic: 0722 475 979

Deplumator pentru găini, pui de carne, bibilici, fazani, păuni şi potârnichi, rapid şi eficient.

Similar cu deplumatorul pentru prepeliţe, însă cu degete mai groase şi mai rare (din acest motiv şi preţul puţin mai mic). După sacrificare, le opăreşti (ca de obicei) şi le bagi la deplumat preţ de mai puţin de-un minut... şi gata! Nu numai că îţ deplumează peste 98% din penaj (mai rămâne uneori pe vărful aripilor, nu întotdeauna), dar scapi de problema pârlitului cu flacără, care spre diferenţă de depenarea manuală nu mai reprezintă o operaţiune care să se impună.

Utilajul îl recomand acelora dintre voi care sacrifică peste 10 de găini (sau alte asemenea orătănii) săptămânal sau 40-50 de păsări pe lună - fie ele găini savuroase ori cocoşi gustoşi, pui de carne voinici, bibilici guralive sau vânat delicios de genul fazanilor sau potârnichilor -, celor care nu au timp de pierdut şi vor să aibe treaba făcută repede şi bine.

Se poate folosi şi la curcăneii mai mici, sub 15kg, dar după un timp dacă se foloseşte pentru păsări cu greutate mai mare de 7-8kg o parte din degetele deplumatoare se desprind şi trebuie repoziţionate sau se strică (se taie, se rup) şi trebuie înlocuite. Această utilizare necorespunzătoare nu face obiectul garanţiei produsului (care îţi certifică vreme de 2 ani de zile că produsul nu are defecte ascunse de fabricaţie), dar nu-i bai mare că poţi cumpăra simplu şi uşor de aici degete deplumatoare de schimb pe care să le montezi în locul celor rupte. Ştiu că e puţin probabil să te dotezi cu o asemenea jucărie extrem de utilă şi să rezişti tentaţiei de a te bucura de viteza de lucru şi de confort atunci când tai şi altceva decât pentru ce-i gândit utilajul... dar sunt aici să te ajut şi să creştem împreună :)