- 9%

Ovoscop performant pentru verificarea fertilităţii ouălor incubate (alimentare 220V) + CADOU Ghid de incubare premium Crescatori.ro

Ovoscop performant cu bec de putere mare (alimentat la 220V) şi mască specială de canalizare a luminii pentru verificarea ouălor puse la incubat. Oferă un miraj mai bun şi o imagine mai clară a interiorului ouălor. Cadou Ghid de incubare premium Crescatori.ro cu fiecare comandă care conţine un ovoscop!
Preț vechi: 55,00 lei
50,00 lei
Discount: 5,00 lei (9%)
în stoc
+
Precomandă
Ovoscop220V
Comandă telefonic: 0722 475 979

Ovoscopul static (de birou) Cleo este un instrument de verificare a fertilităţii ouălor puse la incubat şi de monitorizare a umidităţii corecte din incubator în perioada de incubare. Ovoscopul Cleo are alimentare cu curent la priză standard de 220V.

Echipat cu un bec de putere mai mare decât ovoscopul cu alimentare pe baterii şi o mască specială de canalizare a fluxului luminos pentru o vizualizare mai bună şi o imagine mai clară a interiorului oului.

Mirajul ouălor se face la începutul incubării, în a şaptea şi a paisprezecea zi de incubare la ouăle de găină, verificându-se atât elementele de dezvoltare embrionară cât şi mărimea camerei de aer din ouă.

De altfel, mărimea spaţiului cu aer din ou este un bun ghidaj pentru ajustarea nivelului de umiditate din incubator; dacă este prea mult aer în ouă creşteţi umiditatea; dacă volumele camerelor de aer este prea mic, scădeţi umiditatea din incubator.

Ovoscopia la începutul incubării este recomandată mai ales dacă nu ştiţi vechimea ouălor pentru incubat; a doua şi cea mai importantă ovoscopie se efectuează după ce a trecut cam o treime din timpul de incubare (de ex. la găină în ziua a 7-a, la curcă în ziua a 10-a), a treia ovoscopie la finalul celei de-a doua treimi din perioada de incubare şi un ultim miraj al ouălor înainte de eclozare.

Ouăle infertile sau care conţin embrioni care în mod cert nu (mai) evoluează trebuie eliminate de la incubare.

Ovoscopul este optimizat special pentru ouăle de găină şi ouăle cu dimensiuni şi grosime similare acestora provenind de la alte specii; pentru aceste ouă afişarea în masca specială este clară şi precisă. Nu se recomandă pentru ouăle de prepeliţă, gâscă, emu sau struţ.

Carcasa ovoscopului are dimensiunile 110x70x120mm.

Ovoscopul Cleo oferit de Crescători.ro vine însoţit de Ghidul profesional de incubare, ce conţine o colecţie extinsă de informaţii detaliate, sfaturi şi explicaţii de foarte mare folos în a te putea mândri cu rezultate superioare la fiecare incubare.