Furtun alimentar, 9/11 mm, transparent, pentru adăpători automate

Furtun alimentar transparent cu diametrul interior de 9mm şi cu diametrul exterior de 11mm, flexibil, ideal pentru toate tipurile de adăpători automate de uz gospodăresc.

Preţul este pe metru liniar.

3,00 lei
în stoc
+
Precomandă
Frt9-11
Comandă telefonic: 0722 475 979

Furtun alimentar transparent cu diametrul de 9 mm (interior) x 11mm (exterior), flexibil, ideal pentru toate tipurile de adăpători automate de uz gospodăresc. Preţul este pe metru liniar.

Fiind transparent, prezintă marele avantaj că permite atât vizualizarea prezenţei apei în interior şi a trecerii corecte a apei pe la toate toate adăpătorile automate, cât şi monitorizarea gradului de igienă interioară (impurităţi, biofilm).

Flexibilitatea sa deosebită permite utilizarea fără a fi necesare coturi de tip L la instalaţia de apă, scăzând astfel semnificativ costurile de montaj faţă de alte tipuri de furtun.

Nu necesită coliere, îmbinarea se face prin simpla introducere în teurile de distribuţie a apei sau direct în adăpători. În fotografii se vede montajul pe adaptorul de rezervor (montabil pe orice canistră sau bidon din plastic), pe unul din modelele de adăpători automate şi pe un teu de distribuţie pentru legarea mai multor adăpători pe acelaşi furtun.

 

Vă recomandăm