Calciu furajer (carbonat de calciu) - sac 25 kg

Calciu furajer (carbonat de calciu, cretă furajeră, calcar furajer, dolomită) granulaţie amestec 50% filler + 50% sort de 0,1-0,3mm, combinaţie specială de uz zootehnic (păsări, vaci, oi, capre şi animale de curte sau de fermă) şi agricol (pomi fructiferi, grădini, sere cu legumicultură, flori, culturi agricole). Ambalare în saci triplu-stratificaţi autosigilanţi de 25kg.

25,00 lei
în stoc
+
Precomandă
Calciu
Comandă telefonic: 0722 475 979

Calciul furajer (cunoscut şi sub denumirile de cretă furajeră, calcar furajer sau dolomită) este indispensabil în dezvoltarea corectă şi armonioasă a tuturor animalelor din gospodărie.

Calciul Crescatori.ro are o combinaţie - în rapoarte egale - de granulaţie mică (filler) şi medie 0,1mm - 0,3mm (din care peste 85% peste 0,09mm şi min. 10% peste 0,315mm); această combinaţie precisă de granulaţii distincte este special adaptată utilizării în furajarea păsărilor de curte, a porcilor şi a rumegătoarelor, permiţând asimilarea diferenţiată a calciului în organism. Din respect pentru tine şi animalele tale dragi, îţi oferim calciu curat, fără aromatizanţi, diverse vitamine generice şi alte minunăţii - calciu furajer, simplu, "adevărat", fără nimic altceva. Produsul este avizat sanitar-veterinar şi este optimizat pentru uz agro-zootehnic.

Carbonatul de calciu ("praful de cretă") este de asemenea utilizat cu succes pentru ameliorarea pH-ului atât la pomii fructiferi (o dată la 3 ani câte 2-3kg de carbonat de calciu pentru fiecare din pomii fructiferi), cât şi la plantele de cultură (300 de grame de carbonat de calciu pe metrul pătrat în grădini şi sere, sau între 500 kg - 3 tone la hectar pe terenurile agricole, în funcţie de aciditatea solului). Impactul unui amendament cu calciu este semnificativ, mai ales la plantele care preferă un sol cu un pH mai puţin acid (6-7pH) - lucerna, porumbul, grâul, floarea soarelui, viţa de vie.

Calciul este implicat în producerea pigmenţilor - aşadar, dacă îţi doreşti fructe intens colorate şi fără boli fiziologice nu trebuie să-ţi lipsească fertilizarea cu carbonat de calciu, mai ales că acest calciu furajer duce şi la creşterea cantitativă producţiei obţinute (creşte gradul de absorbţie a nutrienţilor din sol şi recolta va fi mai bogată). Este un produs care poate fi folosit şi în cazul agriculturii organice (producţie bio).

Prin creşterea pH-ului solului carbonatul de calciu (CaCO3) asigură o mai bună rezistenţă a plantelor în condiţii extreme (secetă, ploi acide). Rezistenţa mecanică a ţesuturilor şi turgescenţa celulară (dilatarea în urma absorbţiei apei) a plantelor sunt îmbunătăţite, fiind implicat şi în procese fiziologice cum ar fi circuitul apei şi al sărurilor prin pereţii celulari. Îmbunătăţeşte structura solului.

Aşa cum am făcut-o şi până acum, expediem saci cu calciu furajer şi prin curier rapid. Transportul unui sac este 38 de lei (un sac de calciu cu tot cu transport este doar 63 de lei, adus acasă), ceea ce înseamnă un preţ cu transport inclus de doar 2,52 lei/kg. Pentru foarte mulţi dintre voi este mult mai comod să vă livrăm noi calciul direct acasă decât să alergaţi după el.

Fiecare sac de calciu furajer de 25 kg este coletat individual la transportul prin curier. În cazul în care site-ul nu poate face distincţia corectă automat, voi opera manual corecţia costului transportului - întotdeauna mă străduiesc să ofer cele mai mici costuri de transport, pentru a te ajuta să creştem împreună cât mai eficient.

COMENZI MAI MARI:

Dacă ai nevoie de cantităţi mai mari de calciu (peste 100kg - bovine & taurine, pomicultură, agricultură, zootehnia mare), cea mai bună opţiune de transport pentru carbonatul de calciu (creta furajeră) - şi nu numai - este paletizat, prin Pallex, KLG, Raben sau transportatori şi forwarderi cargo). Înregistrează comanda pe site cu ridicare de la sediul Crescători.ro, menţionând în comandă că doreşti comanda livrată la tine, şi te sun cu promptitudine pentru a soluţiona împreună cu cel mai avantajos transport.

Palet 800kg = maxim 31 saci de 25kg calciu = 775kg calciu + greutatea paletului, adică 775 lei (calciul) + transport
Palet 1,2 tone = maxim 47 saci de 25kg calciu = 1.175kg calciu + greutatea paletului, adică 1.175 lei (calciul) + transport
Greutatea calculată a paletului încărcat trebuie să conţină şi greutatea paletului în sine, care uzual nu depăşeşte 20kg.

La firmele de curierat paleţi nu se poate face plata ramburs la livrare. Transportul paletizat presupune achitarea comenzii în avans; când ne dai comanda indică-ne o adresă de mail la care să îţi trimitem factura (sau scrie-ne pe whatsapp), imediat ce ai plătit-o în contul nostru din ING Bank specificat în factură facem expediţia paletului / paleţilor tăi.

https://www.crescatori.ro/livrare

Judeţ Palet 100-800kg Palet 800-1200kg
Alba                   315 lei                      345 lei
Arad                   190 lei                      190 lei
Argeş                   325 lei                      355 lei
Bacǎu                   350 lei                      380 lei
Bihor                   350 lei                      380 lei
Bistriţa                   335 lei                      370 lei
Botoşani                   435 lei                      475 lei
Brǎila                   400 lei                      440 lei
Braşov                   320 lei                      345 lei
Bucureşti                   330 lei                      350 lei
Buzǎu                   355 lei                      390 lei
Cǎlǎraşi                   370 lei                      410 lei
Caraş - Severin                   400 lei                      440 lei
Cluj                   325 lei                      350 lei
Constanţa                   390 lei                      420 lei
Covasna                   340 lei                      370 lei
Dâmboviţa                   350 lei                      380 lei
Dolj                   335 lei                      365 lei
Galaţi                   380 lei                      410 lei
Giurgiu                   350 lei                      390 lei
Gorj                   365 lei                      395 lei
Harghita                   335 lei                      365 lei
Hunedoara                   325 lei                      355 lei
Ialomiţa                   370 lei                      390 lei
Iaşi                   380 lei                      410 lei
Ilfov                   330 lei                      350 lei
Maramureş                   355 lei                      395 lei
Mehedinţi                   410 lei                      445 lei
Mureş                   320 lei                      350 lei
Neamţ                   355 lei                      390 lei
Olt                   345 lei                      375 lei
Prahova                   340 lei                      375 lei
Sǎlaj                   350 lei                      380 lei
Satu Mare                   355 lei                      390 lei
Sibiu                   285 lei                      295 lei
Suceava                   375 lei                      410 lei
Teleorman                   350 lei                      390 lei
Timiş                   335 lei                      360 lei
Tulcea                   420 lei                      460 lei
Vâlcea                   320 lei                      350 lei
Vaslui                   390 lei                      430 lei
Vrancea                   375 lei                      405 lei

Macropremixurile din linia Pmx- sunt concepute special pentru utilizarea în regim gospodăresc, pentru creşterea în cele mai bune condiţii a păsărilor şi animalelor mici de curte, atât pentru consum propriu cât şi în regim de microferme / business-uri de familie.

Scopul este de a sprijini micii crescători să aibe şansa de a îşi face propriile furaje premium simplu şi ieftin astfel încât să aibe randament foarte bun - producţie de vârf obţinută cu costuri minimizate cu precizie tehnică, fără a sacrifica gustul şi calitatea produselor finite (ouă, carne) cum se întâmplă la creşterea de tip industrial.

Dedicat acelora care vor să îşi crească păsările optimizat şi cu rezultate premium dar nu forţat / creştere accelerată, celor care nu vor reziduuri de antibiotice în carnea pe care o consumă sau/şi care o vând, celor care nu vor să folosească  hrană care conţine ingrediente procesate de origine animală (de genul făinii de peşte, hemoglobinei furajere, făinii de carne sau oase etc.), celor care vor să ştie ce pun în mâncarea animalelor lor şi înţeleg importanţa unui furaj proaspăt făcut şi de cea mai bună calitate, celor care se adresează consumatorilor care îşi doresc un alt gust al cărnii decât cel pe care-l găsesc în supermarket-uri sau marile magazine şi nu în ultimul rând - celor care înţeleg importanţa şi sprijină activ micile business-uri româneşti.

 La Crescători.ro ai siguranţa că:

- procesăm ultra-rapid comenzile de macropremixuri şi nu numai (ne străduim să te uimim cu cei mai rapizi timpi de răspuns tuturor solicitărilor!)

- ai sprijinul tehnic şi de managementul afacerii - oricând ai nevoie de ajutor, cere-l şi îl vei primi, fie că e vorba de achiziţia de ingrediente, de sfaturi şi informaţii legate de cum se face simplu furajul acasă

- ai aceeaşi calitate pe care deja o cunoşti pentru toate macropremixurile din seria Pmx-, acelaşi specialist la dispoziţia ta (la acelaşi număr de telefon / WhatsApp / SMS pe care-l ştii - Mi-Odin Mureşan - 0722-475.979), acum disponibile cu o mult mai mare promptitudine

Toate macropremixurile au o rată de înglobare de 2,5% în nutreţul final. Ai nevoie de doar 2,5kg de macropremix pentru ca 100kg din furajul de care ai nevoie să conţină toate vitaminele, mineralele şi aminoacizii de care păsările tale au nevoie pentru a se dezvolta perfect, armonios şie echilibrat (fără excese şi fără carenţe). La un cost care variază între 7 lei/kg şi 10 lei/kg de macropremix (în funcţie de tip), la o utilizare de 2,5% te costă foarte, foarte puţin - între 18 bani şi 25 bani per kilogram de furaj (0,18 - 0,25 lei/kg nutreţ făcut) ca să-i asiguri nivelurile vitamino-minerale necesare. Diferenţa de rezultat comparat cu aceşti câţiva bănuţi investiţi este ca de la cer la pământ!

Simplu, ieftin şi uşor, cu performanţe excepţionale!

Pe etichetele fiecărui macropremix sunt înscrise conţinutul detaliat, reţetele calculate pe specificul macropremixului şi pe specificul rasei, vârstei şi categoriei păsărilor cărora li se adresează, cantitatea ambalată, modalitatea de păstrare, termenul de valabilitate, data fabricaţiei, numărul de lot de fabricaţie (pentru trasabilitate), datele de identificare şi contact ale deţinătorului private label-ului şi alte informaţii necesare & utile.

Vă recomandăm

Ambalaj: 25 kg = 325lei (13 lei/kg)
350,00 lei 325,00 lei
Ambalaj: 5 kg = 70 lei (14 lei/kg), 10 kg = 140 lei (14 lei/kg), 15 kg = 195 lei (13 lei/kg), 20 kg = 260 lei (13 lei/kg), 25 kg = 325lei (13 lei/kg), 30kg = 390 lei (13 lei/kg)
Capse pentru cleştele capsator automat : Adaug 3 seturi de 600 capse (+90 lei)
135,00 lei
Capse pentru cleştele capsator automat : Adaug 1 set de 600 capse (+30 lei), Adaug 2 seturi de 600 capse (+60 lei), Adaug 3 seturi de 600 capse (+90 lei), Adaug 5 seturi de 600 capse (28 lei/set) (+140 lei), Adaug o cutie cu 10 seturi capse (25 lei/set) (+250 lei), Cleşte capsator, fără capse (45 lei)
Ambalaj: 5 kg = 70 lei (14 lei/kg)
70,00 lei
Ambalaj: 5 kg = 70 lei (14 lei/kg), 10 kg = 140 lei (14 lei/kg), 15 kg = 195 lei (13 lei/kg), 20 kg = 260 lei (13 lei/kg), 25 kg = 325 lei (13 lei/kg), 30 kg = 390 lei (13 lei/kg)
Ambalaj: 5 kg = 70 lei (14 lei/kg)
70,00 lei
Ambalaj: 5 kg = 70 lei (14 lei/kg), 10 kg = 140 lei (14 lei/kg), 15 kg = 195 lei (13 lei/kg), 20 kg = 260 lei (13 lei/kg), 25 kg = 325lei (13 lei/kg), 30kg = 390 lei (13 lei/kg)