Coșul meu

Calciu furajer (carbonat de calciu) - sac 25 kg

Preț: 15,00 lei
în stoc
+
Comandă telefonic: 0722 475 979

Calciu furajer (carbonat de calciu, cretă furajeră, calcar furajer) granulaţie amestec 50% filler + 50% sort de 0,1-0,3mm, de uz zootehnic (păsări şi animale de curte) şi agricol (pomi fructiferi, grădini, sere cu legumicultură, flori, culturi agricole). Ambalare în saci autosigilanţi de 25kg.

Calciul furajer (cunoscut şi sub denumirile de cretă furajeră sau calcar furajer) este indispensabil în dezvoltarea corectă şi armonioasă a tuturor animalelor din gospodărie.

Granulele de calcar sunt cu granulaţie medie 0,1mm - 0,3mm (din care peste 85% peste 0,09mm şi min. 10% peste 0,315mm); această combinaţie precisă de granulaţii distincte este special adaptată utilizării în furajarea păsărilor de curte, a porcilor şi a rumegătoarelor, permiţând asimilarea diferenţiată a calciului în organism. Din respect pentru tine şi animalele tale dragi, îţi oferim calciu fără aromatizanţi, diverse vitamine generice şi alte minunăţii - calciu furajer, simplu, "adevărat", fără nimic altceva. Produsul este avizat sanitar-veterinar şi este optimizat pentru uz agro-zootehnic.

Carbonatul de calciu ("praful de cretă") este de asemenea utilizat cu succes pentru ameliorarea pH-ului atât la pomii fructiferi (o dată la 3 ani câte 2-3kg de carbonat de calciu pentru fiecare din pomii fructiferi), cât şi la plantele de cultură (300 de grame de carbonat de calciu pe metrul pătrat în grădini şi sere, sau între 500 kg- 3 tone la hectar pe terenurile agricole, în funcţie de aciditatea solului). Impactul unui amendament cu calciu este semnificativ, mai ales la plantele care preferă un sol cu un pH mai puţin acid (6-7pH) - lucerna, porumbul, grâul, floarea soarelui, viţa de vie.

Calciul este implicat în producerea pigmenţilor - aşadar, dacă îţi doreşti fructe intens colorate şi fără boli fiziologice nu trebuie să-ţi lipsească fertilizarea cu carbonat de calciu, mai ales că acest calciu furajer duce şi la creşterea cantitativă producţiei obţinute (creşte gradul de absorbţie a nutrienţilor din sol şi recolta va fi mai bogată). Este un produs care poate fi folosit şi în cazul agriculturii organice (producţie bio).

Prin creşterea pH-ului solului carbonatul de calciu asigură o mai bună rezistenţă a plantelor în condiţii extreme (secetă, ploi acide). Rezistenţa mecanică a ţesuturilor şi turgescenţa celulară (dilatarea în urma absorbţiei apei) a plantelor sunt îmbunătăţite, fiind implicat şi în procese fiziologice cum ar fi circuitul apei şi al sărurilor prin pereţii celulari. Îmbunătăţeşte structura solului.

Nu doar că este un produs foarte, foarte ieftin (un sac de 25kg costă doar 15 lei), dar preţul este cu atât mai avantajos cu cât cantitatea comandată este mai mare.

Aşa cum am făcut-o şi până acum, expediem saci cu calciu furajer şi prin curier rapid. Transportul unui sac este 30 de lei (un sac de calciu cu tot cu transport este doar 45 de lei, adus acasă), ceea ce înseamnă un preţ cu transport inclus de doar 1,80 lei/kg. Pentru foarte mulţi dintre voi, mai ales cei care nu găsiţi în apropiere calciu furajer sau îl găsiţi la preţuri foarte mari (de genul 10-12 lei o găletuşă de 5kg, adică 2 lei - 2,20 lei/kg) este mai ieftin - şi mult mai comod! - să vă livrăm noi calciul direct acasă decât să alergaţi după el.

Fiecare sac de calciu furajer de 25 kg este coletat individual la transportul prin curier; în cazuri excepţionale se poate cumula la coletare cu o gamă redusă de alte produse (în special cu cele care nu sunt fragile, de ex. macropremixurile), în limita greutaţii maxime a unui colet (39,90 kg). În cazul în care site-ul nu poate face distincţia corectă automat, voi opera manual corecţia costului transportului - întotdeauna mă străduiesc să ofer cele mai mici costuri de transport, pentru a te ajuta să creştem împreună cât mai eficient.

Se vinde calciu şi la cantitate mai mică, deşi la cât de ieftin este calciul (la sac) costă mai mult amblarea şi timpul decât produsul în sine; preţul per kilogram este 1 leu.

Macropremixurile din linia Pmx- sunt concepute special pentru utilizarea în regim gospodăresc, pentru creşterea în cele mai bune condiţii a păsărilor şi animalelor mici de curte, atât pentru consum propriu cât şi în regim de microferme / business-uri de familie.

Scopul este de a sprijini micii crescători să aibe şansa de a îşi face propriile furaje premium simplu şi ieftin astfel încât să aibe randament foarte bun - producţie de vârf obţinută cu costuri minimizate cu precizie tehnică, fără a sacrifica gustul şi calitatea produselor finite (ouă, carne) cum se întâmplă la creşterea de tip industrial.

Dedicat acelora care vor să îşi crească păsările optimizat şi cu rezultate premium dar nu forţat / creştere accelerată, celor care nu vor reziduuri de antibiotice în carnea pe care o consumă sau/şi care o vând, celor care nu vor să folosească  hrană care conţine ingrediente procesate de origine animală (de genul făinii de peşte, hemoglobinei furajere, făinii de carne sau oase etc.), celor care vor să ştie ce pun în mâncarea animalelor lor şi înţeleg importanţa unui furaj proaspăt făcut şi de cea mai bună calitate, celor care se adresează consumatorilor care îşi doresc un alt gust al cărnii decât cel pe care-l găsesc în supermarket-uri sau marile magazine şi nu în ultimul rând - celor care înţeleg importanţa şi sprijină activ micile business-uri româneşti.

 La Crescători.ro ai siguranţa că:

- procesăm ultra-rapid comenzile de macropremixuri şi nu numai (ne străduim să te uimim cu cei mai rapizi timpi de răspuns tuturor solicitărilor!)

- ai sprijinul tehnic şi de managementul afacerii - oricând ai nevoie de ajutor, cere-l şi îl vei primi, fie că e vorba de achiziţia de ingrediente, de sfaturi şi informaţii legate de cum se face simplu furajul acasă

- ai aceeaşi calitate pe care deja o cunoşti pentru toate macropremixurile din seria Pmx-, acelaşi specialist la dispoziţia ta (la acelaşi număr de telefon / WhatsApp / SMS pe care-l ştii - Mi-Odin Mureşan - 0722-475.979), acum disponibile cu o mult mai mare promptitudine

Toate macropremixurile au o rată de înglobare de 2,5% în nutreţul final. Ai nevoie de doar 2,5kg de macropremix pentru ca 100kg din furajul de care ai nevoie să conţină toate vitaminele, mineralele şi aminoacizii de care păsările tale au nevoie pentru a se dezvolta perfect, armonios şie echilibrat (fără excese şi fără carenţe). La un cost care variază între 7 lei/kg şi 10 lei/kg de macropremix (în funcţie de tip), la o utilizare de 2,5% te costă foarte, foarte puţin - între 18 bani şi 25 bani per kilogram de furaj (0,18 - 0,25 lei/kg nutreţ făcut) ca să-i asiguri nivelurile vitamino-minerale necesare. Diferenţa de rezultat comparat cu aceşti câţiva bănuţi investiţi este ca de la cer la pământ!

Simplu, ieftin şi uşor, cu performanţe excepţionale!

Pe etichetele fiecărui macropremix sunt înscrise conţinutul detaliat, reţetele calculate pe specificul macropremixului şi pe specificul rasei, vârstei şi categoriei păsărilor cărora li se adresează, cantitatea ambalată, modalitatea de păstrare, termenul de valabilitate, data fabricaţiei, numărul de lot de fabricaţie (pentru trasabilitate), datele de identificare şi contact ale deţinătorului private label-ului şi alte informaţii necesare & utile.

Vă recomandăm

- 5,00 lei
Preţ redus!
45,00 lei 40,00 lei
- 5,00 lei
45,00 lei 40,00 lei
- 10,00 lei
1-5-2-Macropremix-Pmx-C2-furaj-curcani-rate-gaste-pauni-5kg Preţ redus!
60,00 lei 50,00 lei