Coșul meu

Livrare

Livrare oriunde în ţară, prin DPD Courier sau Toya Curier

Urmarire stadiu livrare colete:

DPD Courier: https://tracking.dpd.ro/

Toya Curier: https://toyacurier.ro/

Lista sediilor DPD: https://www.dpd.com/ro/ro/suport-dpd/contact/, la rubrica "Oficii DPD Collect".

Lista sediilor Toya Curier: https://toyacurier.ro/locatii/

Estimare a calculului transportului, per colet, cu Toya Curier sau cu DPD Courier [TVA inclus]:

plicuri sub 1kg , colete <5kg: 23 lei

colete 5-10kg: 26 lei

colete 10-20kg: 29 lei

colete 20-25kg: 36 lei

colete 25-30kg: 36 lei (primele 25kg) + 1 leu/kg incepand de la al 26-lea kg

Costurile sunt aceleaşi pentru orice destinaţie din ţară (nu costă în plus livrarea în localităţi îndepărtate).

Costul transportului este acelaşi indiferent dacă expediţia este cu ramburs sau nu (comanda a fost achitată online cu card). Livrarea se face la adresa indicată de tine. Nu se pot expedia colete mai mari de 30 kg (greutate efectivă), dar comanda ta poate fi compusă dintr-o singură expediţie care conţine mai multe colete. Nu putem pune în acelaşi colet produse grele cu produse fragile (de exemplu, macropremixuri sau calciu furajer cu produse plastice sau din materiale casante ori deformabile - gen incubatoare, hrănitori conice, becuri infraroşii, cuşti). La transport curierii pun în camioane coletele grele jos şi cele uşoare deasupra, iar poziţionarea produselor fragile în zona celor grele reprezintă un risc de deteriorare foarte mare. În aceste cazuri trebuie să (re)calculăm (manual) transportul încât să corespundă şi cu numărul de colete care formează expediţia, site-ul ştiind să facă doar calcul automatizat per greutate cumulată, fără posibilitatea de a considera compatibilitatea de coletare grupată a tuturor combinaţiilor posibile de produse. (Desigur, la solicitarea şi pe răspunderea cumpărătorului, putem face şi colete cu combinaţii de produse grele cu produse fragile).

În cazul în care magazinul nu efectuează automat corect calculul transportului, vom face corecţiile care se impun la procesarea comenzilor cu ramburs în vederea facturării şi expedierii. În cazul în care se impune modificarea sumei de achitat, vă notificăm înainte de expediere. Ne străduim să coletăm grupând şi ambalând produsele astfel încât să vă oferim cele mai mici costuri de transport!

Fracţiunile de kilogram se rotunjesc în sus la kilogram tarifabil întreg (de ex. colet de 25,3kg se consideră 26kg de curier). Coletele voluminoase (de ex. incubatoarele sau cuştile) se calculează cu formula LxlxH/6000 = echivalent kilograme tarifate. De exemplu, o cuşcă CPO-50 cu dimensiunile 90x68x30cm se tarifează ca un colet de 31 kg (40 lei livrare oriunde în ţară): 90 x 68 x 30 / 6.000 = 183.600 / 6.000 = 30,6 kg.

Transport incubatoare Cleo: 26 lei / incubator mic şi 29 lei / incubator mare, *oriunde în ţară*, adus acasă prin curier rapid!

Majoritatea comenzilor Crescatori.ro vin însoţite de mici cadouri :)

  

Transport comenzi mari (parteneri distribuitori / paletizat)

Se pot face expediţii compuse din mai multe colete sau care depăşesc cumulat 120kg, şi există şi posibilitatea de a găsi alte soluţii de expediere (paletizat, prin Raben, Pallex sau transportatori şi forwarderi cargo). În aceste situaţii discutăm soluţii de transport punctuale, personalizate. Înregistrează comanda pe site cu ridicare de la sediul Crescători.ro, menţionând în comandă că doreşti comanda livrată la tine, şi te sun cu promptitudine pentru a soluţiona împreună cu cel mai avantajos transport.

  

Ridicare de la sediul Crescători.ro

Comenzile achitate online cu cardul le poţi ridica şi direct de la sediul Crescători.ro din Arad, str. Hatman Arbore nr. 47 , de luni până duminică în intervalul orar 10-21, cu confirmare telefonică prealabilă (0722-475.979 - Mi-Odin Mureşan). Această opţiune este doar pentru comenzile achitate online - nu se poate plăti numerar la ridicarea comenzii.

Îţi recomand pe cât posibil să ne suni cu cel puţin o jumătate de oră înainte (preferabil înainte să pleci către noi), ca să putem să-ţi pregătim comanda.

 

Livrări externe

Dacă doreşti să primeşti comanda în străinătate, te rog să suni la 0722-475.979 - Mi-Odin Mureşan (sau să scrii pe acest număr pe Whatsapp) pentru a îţi oferi cea mai bună soluţie personalizată de transport. Ne străduim să împlinim dorinţe!