Viziunea Crescători.ro

Vedem în România "o ţară ca afară", cu oameni harnici care lucrează "nemţeşte", corect, precis şi planificat, gospodari care se mândresc cu rezultatele muncii lor, cu oameni care înţeleg că viitorul şi sănătatea lor şi al celor dragi lor este foarte strans legată de calitatea produselor pe care le consumă, cu oameni care înţeleg importanţa susţinerii micilor iniţiative româneşti, sunt mândri că sunt români şi care cu inima deschisă încurajează consumul produselor româneşti.

Misiunea Crescători.ro

Credem că viitorul trebuie să se centreze pe consumul de hrană bună. Fără soluţii industriale, fără potenţiatori artificiali de arome, creşteri accelerate hormonal sau antibiotice administrate preventiv. Hrană produsă nu în regim industrial ci la ţară, în gospodăriile mici - pentru că şi la ţară se poate lucra temeinic, ştiinţific (nu "după ureche"), cu rezultate absolut excepţionale, obţinând produse de o clasică şi tradiţională savoare. Vrem să te ajutăm să ai succes în activitate şi motive de mândrie în creşterea păsărilor şi animalelor tale de curte, indiferent că produci doar pentru consumul propriu sau îţi comercializezi pe plan local o parte din producţia pe care o faci!

Credem că succesul economic la nivel naţional trebuie să aibe la bază micile iniţiative locale. Viitorul trebuie să fie al vostru, al celor care începeţi şi dezvoltaţi mici business-uri de familie, preponderent faţă de marii giganţi comerciali. Voi trebuie să­ fiţi susţinuţi şi încurajaţi, şi trebuie pas cu pas să recâştigaţi consumatorii pierduţi şi dezorientaţi, să-i readuceţi la voi şi să avem cu toţii un cuvânt din ce în ce mai greu de spus la nivel macroeconomic! E loc de creştere pentru noi toţi şi cu cât ne ajutăm mai mult, cu atât vom creşte împreună mai repede şi mai bine.

Misiunea Crescători.ro este să te ajute să-ţi descoperi potenţialul, satisfacţia inegalabilă pe care o ai când produsele tale încântă şi pe alţii - descoperă cum e să îţi valorifici produsele, nu doar să le consumi în familie! Iar dacă deja ai făcut pasul în acestă direcţie, ne dorim să te ajutăm să te dezvolţi - să faci produse mai bune cu costuri optimizate (economii fără sacrificii calitative), să ai cumpărători mai mulţi şi cu o valoare crescută ...şi multe altele!

Obiectivele Crescători.ro

Dezvoltarea de parteneriate directe cu cât mai mulţi crescători de păsări de curte, de consum propriu (gospodării private cu crescători pasionaţi) sau micro-business (microferme, ferme mici, crescătorii locale sau zonale)

Sprijinirea acestor parteneri în îmbunătăţirea rezultatelor, optimizarea costurilor, eficientizarea producţiei şi creşterea calităţii, plus creşterea şi optimizarea afacerilor / creşterea profitului antreprenorilor care conduc mici afaceri / afaceri de familie în domeniul zootehnic (în special crescători de păsări, dar nu numai)

Valorile Crescători.ro

Corectitudinea în relaţiile cu fiecare dintre voi. Pentru că cel mai bun mod de a creşte este prin recomandările voastre şi în toţi anii de activitate de pînă acum ne-am ghidat după acelaşi motto - "Creştem împreună!"

Promptitudinea în relaţiile cu voi. Aceasta este principala direcţie în care se canalizează Crescători.ro şi locul în care vrem să dovedim marea schimbare în bine, mai ales pentru toţi partenerii cu care am lucrat ani de zile din proiectul de la Braşov din care am făcut parte până recent. Accept provocarea!

Respectul pentru voi. Pentru că ştim câtă muncă şi energie este în spatele a tot ceea ce aţi realizat până acum şi înţelegem cât de important este să aveţi succesul meritat pe viitor.

Profesionalismul în relaţiile cu voi. O condiţie necesară şi obligatorie pentru a putea creşte durabil pe termen lung împreună este să ne străduim să devenim în fiecare zi mai buni în ceea ce facem, să dorim să avem cele mai bune rezultate, fără compromisuri!

Pasiunea pentru acest domeniu de activitate.  Credem cu tărie în viitorul şi succesul creşterii bine făcute a animalelor de curte în regim extensiv (gospodăreşte, complet diferit de stilul şi tehnicile specifice industriale) - pentru mine, de exemplu, cea mai mare satisfacţie în această activitate o am când mă contactaţi pentru a împărtăşi rezultatele obţinute din colaborarea noastră, când vă simt încântarea şi mă onoraţi cu mulţumirile adresate. Acest sentiment de împlinire sufletească dat de rezultatul unei munci bine făcute naşte pasiunea cu care vă sunt aproape tuturor celor dintre voi care sunt deschişi şi pregătiţi să creştem împreună!

Cine suntem?

Crescători.ro este coordonat de Mi-Odin Mureşan, un pasionat crescător de păsări şi animale de curte care a pus bazele şi a dezvoltat "de la zero" cea mai mare crescătorie de prepeliţe din Braşov, fabrica de cuşti cu linia de produse cea mai performantă din Balcani din această nişă (printre altele, singura fabrică ce deţine în portofoliu sisteme de creştere a prepeliţelor cu evacuarea dejecţiilor pe bandă transportoare şi singura care produce cuşti cu cea mai bună combinaţie de specificaţii tehnice, elemente de proiectare şi ergonomie constructivă specifice creşterii prepeliţelor fără niciun fel de compromis calitativ), pe lângă alte proiecte (creşterea de găini de curte, pui de carne, raţe, gâşte, iepuri, capre şi valorificarea produselor acestora (ouă, lapte, brânzeturi, carne etc.).

Are experienţă extinsă cu toate tipurile de incubatoare hobby şi semi-profesionale din ţară şi cu multe din brandurile europene majore, incubând de-a lungul anilor multe sute de mii de ouă de toate felurile dar şi confecţionând diverse modele de incubatoare computerizate de capacităţi de mii de ouă, cu grade de automatizare şi specificaţii tehnice de nivel premium.

A investit de asemenea foarte mult în cercetare, dezvoltând şi îmbunătăţind permanent (împreună cu cei mai buni specialişti în nutriţie animală) soluţii de furajare premium pentru animalele de curte care să poată fi uşor de realizat de către toţi gospodarii, foarte avantajoase ca preţuri şi fără niciun rabat calitativ. Ceea ce la început a fost o necesitate de a crea soluţii de furajare corectă, completă şi optimizată pe nivel ultra-premium pentru prepeliţe s-a transformat în timp (şi la cererea multora dintre voi care aţi început colaborarea cu furajarea prepeliţelor apoi vrut aceleaşi rezultate de excepţie şi la celelalte animale din curte) într-o linie de macropremixuri şi de reţete de furajare premium pentru toate păsările şi majoritatea animalelor domestice de pe la noi. Acum, specialistul şi macropremixurile sunt aici, pe Crescători.ro, pentru voi!

Pentru a te putea ajuta să creşti eficient, îţi pune la dispoziţie nu doar informaţii tehnice specifice, ci şi informaţiile acumulate în mulţii ani de studiu, inclusiv de managementul afacerilor (MBA) şi te va încuraja să investeşti permanent în tine într-un proces de învăţare continuă / dezvoltare personală ce ar trebui să fie parte intrinsecă a fiecăruia dintre noi.

Dacă vrei să creştem împreună, profită de oportunitatea aceasta şi sună-ne sau dă-ne un e-mail. Vrem să te cunoaştem :) Doar lucruri bune se pot întâmpla când există deschidere, entuziasm şi dorinţă de muncă!