Coșul meu

Arc 72mm cu inel

Preț: 3,00 lei
în stoc
+
Comandă telefonic: 0722 475 979

Arc cu inel, pentru închiderea uşilor la cuştile pentru păsări şi iepuri

Arcul cu inel permite închiderea cu un singur deget a uşilor de acces ale coliviilor şi cuştilor pentru animale (prepeliţe, iepuri, pui, papagali, păsări de ornament, porumbei, căţei etc.), ale cuştilor pentru transportul animalelor, ale cuştilor pentru expozitii şi târguri, la garduri şi împrejmuiri etc.

Arcurile cu inel au 72mm, o distanţă de tensionare fără deformare de aproximativ 50mm şi sunt din sârmă oţelită zincată.

Se poate utiliza şi pe părţile interioare ale uşilor, unde poate îndeplini funcţia de auto-închidere (precum la cuştile pentru prepeliţe CPO-50, CPO-25, CPO-80 şi întreaga serie CPO (cuşti pentru prepeliţe ouătoare), întreaga serie CPT (cuşti prepeliţe tineret) şi la maternităţile pentru pui, seriile Mat şi Mat Pro de la Crescători.ro.

Arcul cu inel se poate folosi şi cu montaj pe exterior, ca închidere imposibil de deschis de către animalul din interior şi foarte uşor de acţionat (închidere-deschidere) din exterior de către crescător, cu un singur deget, cum sunt la boxele pentru iepuri de la Crescători.ro sau ca elemente de tensionare / fixare pentru fânarele aceloraşi cuşti.

Montajul nu necesită niciun fel de scule sau echipamente şi nicid e cunoştinţe tehnice deosebite, prinderea capătului "fix" făcându-se foarte simplu, cu mâna, în două secunde.