Coșul meu

Livrare

Livrare oriunde în ţară, prin DPD Curier

Ne bucurăm că reuşim să îţi oferim aceste tarife mici de transport per colet expediat, avantajoase mai ales la colete grele!

Sub 5,99 kg: 20 lei

Între 6 si 10,99 kg: 23 lei

Între 11 si 15,99 kg: 25 lei

Între 16 si 24,99 kg: 28 lei

25 kg şi peste: + 1 leu / kg suplimentar faţă de tariful anterior (24,99 kg = 28 lei): 25 kg = 29 lei transport, 26 kg = 30 lei, 27kg = 31 lei transport etc.

Costurile sunt aceleaşi pentru orice destinaţie din ţară (nu costă în plus livrarea în localităţi îndepărtate). Costul este acelaşi indiferent dacă expediţia este cu ramburs sau nu (comanda a fost achitată online cu card). Livrarea se face la adresa indicată de tine. Nu se pot expedia colete mai mari de 40 kg (greutate efectivă).

Coletele voluminoase (de ex. incubatoarele sau cuştile) se calculează cu formula LxlxH/6000 = echivalent kilograme tarifate. De exemplu, o cuşcă CPO50/2A cu dimensiunile 90x68x30cm se tarifează ca un colet de 31 kg (35 lei livrare oriunde în ţară): 90 x 68 x 30 / 6.000 = 183.600 / 6.000 = 30,6 kg

Transport incubatoare: 23 lei / incubator mic şi 25 lei / incubator mare, *oriunde în ţară*, adus acasă prin curier rapid!

Pe cât posibil, putem cumula produse care pot fi puse în cutiile incubatoarelor sau în interiorul cuştilor (de ex. foarfeci pt. ouă, furtun etc.). Tarifele sunt per fiecare colet expediat; pentru o diferenţă mică de preţ putem coleta mai multe incubatoare împreună [facem manual ajustarea costului de transport la prelucrarea comenzii pentru a te ajuta cu un cost cat mai mic]. În cazul accesoriilor incubatoarelor, acestea vin ataşate cutiei incubatorului şi formează un colet individual / incubator. Produsele care nu pot fi coletate cu incubatoarele sau cuştile (de ex. saci de calciu furajer sau macropremixuri) se coletează separat (şi se tarifează separat de către curier).

Fracţiunile de kilogram se rotunjesc în sus la kilogram tarifabil întreg (de ex. colet de 25,3kg se consideră 26kg de curier).

În cazul în care magazinul nu efectuează automat corect calculul transportului, vom face corecţiile care se impun la procesarea comenzilor cu ramburs în vederea facturării şi expedierii. În cazul în care se impune modificarea sumei de achitat, vă notificăm înainte de expediere. Ne străduim să coletăm grupând şi ambalând produsele astfel încât să vă oferim cele mai mici costuri de transport!

Majoritatea comenzilor vin însoţite de mici cadouri :)

 

Ridicare de la sediul Crescători.ro

Comenzile achitate online cu cardul le poţi ridica şi direct de la sediul Crescători.ro din Arad, str. Alexandru cel Bun nr. 1 - intrarea dinspre Bogdan Voievod, de luni până duminică în intervalul orar 9-23, cu confirmare telefonică prealabilă (0722-475.979 - Mi-Odin Mureşan). Această opţiune este doar pentru comenzile achitate online - nu se poate plăti numerar la ridicarea comenzii.

Îţi recomand pe cât posibil să ne suni cu cel puţin o jumătate de oră înainte (sau înainte să pleci către noi), ca să putem să îţi pregătim comanda.

 

Livrari externe

Dacă doreşti să primeşti comanda în străinătate, te rog să suni la 0722-475.979 - Mi-Odin Mureşan pentru a îţi oferi cea mai bună soluţie personalizată de transport. Ne străduim să împlinim dorinţe!