Coșul meu

Economisești: 6,00 lei
Storcator rosii ieftin cel mai mic pret Preţ redus!

Storcător de roşii OTI cu sită din inox

Preț vechi: 25,00 lei
Preț: 19,00 lei
Discount: 6,00 lei (24%)
Cel mai mic preţ pentru storcător manual de roşii din România, la SUPER-PREŢ + CADOU "Mulţumesc!" cu fiecare storcător comandat pe Crescători.ro!
în stoc
+
Comandă telefonic: 0722 475 979

Storcător manual de roşii cu sită din inox, cel mai mic preţ de storcător manual de roşii din România!  CADOU "Mulţumesc!" cu fiecare storcător comandat pe Crescători.ro (pe site, telefonic, SMS sau Whatsapp la 0722-475.979 - Mi-Odin Mureşan ori prin Facebook / FB Messenger) 

 

Storcătorul manual de roşii OTI este storcătorul cel mai ieftin posibil, cu toate acestea are sită de stoarcere din oţel inoxidabil! Fără să fie un produs premium sau de pretenţii, este unealta căutată pentru a-ţi face bulionul de anul acesta. Aşadar, dacă vrei un storcător de roşii fără să investeşti prea mulţi bani, simplu şi la obiect, eşti în locul potrivit. Şi pe lângă cel mai bun preţ, mai primeşti şi un mic cadou de la noi împreună cu storcătorul - o surpriză plăcută şi cel mai elegant mod să-ţi mulţumim că ne-ai ales!

Storcătorul manual de roşii cu sită din inox este instrumentul dedicat obţinerii sucului şi piureului de roşii pentru bulion, prin stoarcerea roşiilor şi separarea pulpei de coajă şi de seminţe.

Sita separatoare a acestui model de storcător este fabricată din oţel inoxidabil, iar reperele active care intră în contact direct cu roşiile sunt confecţionate din material plastic de uz alimentar. Storcătorul elimină automat resturile (coji şi sâmburi).

Date tehnice: Storcătorul de roşii are o apacitate de stoarcere aprox. 10 kg. roşii / oră, cu un randament de stoarcere de peste 90% (pentru un randament maximizat, compoziţia reziduală poate fi trecută încă o dată prin storcător); masa [greutatea] storcătorului max. 1 kg şi dimensiunile de 38 x 31 x 21 cm (ambalat în cutie: 26 x 23 x 8 cm). Storcătorul are accesoriile detaşabile şi este foarte uşor de montat, de demontat şi de curăţat. Nu se foloseşte pentru roşii necoapte.

Mod de utilizare: Asamblează storcătorul şi fixează-l pe marginea unei mese cu ajutorul şurubului de prindere din talpa aparatului. Pune un vas în dreptul cuvei colectoare pentru pasta de roşii, iar alt vas la capătul maşinii pentru colectarea resturilor. Pune roşiile (tăiate bucăţi) în pâlnia storcătorului şi învârte manivela. La final, storcătorul de roşii trebuie igienizat după utilizare. Nu se poate spăla în maşini de spălat vase.