Coșul meu

Termometru cu alcool, pentru incubator

Preț: 39,00 lei

 

 

în stoc
+
Comandă telefonic: 0722 475 979

- pentru monitorizarea temperaturilor de incubare şi eclozare

- pentru verificarea şi reglarea incubatoarelor de uz gospodăresc

 

 

 

Termometrul cu alcool roşu, pentru monitorizarea temperaturilor de incubare şi eclozare la incubatoarele obişnuite (Cleo 5, Puişor etc.), şi verificarea / reglarea incubatoarelor de uz gospodăresc (tip hobby).

Termometrul cu alcool Crescători.ro are marcaj dublu de precizie, în intervalele 20°C - 45°C, respectiv 70°F - 110°F, marcat suplimentar explicit la temperatura de 37,7°C / 99,8°F.

Termometrul cu alcool de la Crescători.ro are capsulă din sticlă sigilată termic şi vine însoţit de un etui de protecţie dedicat, din material plastic, cu capac detaşabil, pentru a fi protejat împotriva spargerilor accidentale. Are lungimea de 15cm şi diametrul de 6,5mm.

Recomandări de utilizare:

  • Pentru măsurători cât mai eficiente, plasaţi senzorul la acelaşi nivel cu ouăle, fără să fie în contact direct cu acestea, pe cât posibil nu prea aproape de sursa de căldură a incubatorului (rezistenţa incubatorului / folia termică / becul termic etc.) sau de pereţii exteriori ai incubatorului (mai ales dacă aceştia sunt neizolaţi). În cazul – mai rar la noi – în care se foloseşte în incubatoare neventilate (“still air incubators”), temperatura optimă de incubare în partea superioară a ouălor incubate este mai mare cu circa 1,5°C - 2°C mai mare decât în incubatoarele dotate cu ventilaţie continuă (“forced air incubators”), care reprezintă vasta majoritate a incubatoarelor din România. La incubatoarele Cleo 5, se poate folosi gaura de acces dedicată de pe capac.