Coșul meu

Economisești: 15,00 lei
Degete deplumatoare depenatoare jumulire aparat masina smuls pene prepelite porumbei fazani potarnichi pui bibilici gaini Preţ redus!

Set 20 degete deplumatoare (depenatoare) pentru jumulirea penelor

Preț vechi: 60,00 lei
Preț: 45,00 lei
Discount: 15,00 lei (25%)
în stoc
+
Comandă telefonic: 0722 475 979
Degetele deplumatoare înlătură simplu, rapid şi eficient penele păsărilor sacrificate. Nu mai necesită pârlirea păsărilor după jumulire. Acest model permite montaj cu densitate mai mare - nu se învineţeşte pielea. Rezultat de 20 de ori mai rapid decât la jumulire manuală!

Degetele deplumatoare se folosesc pentru înlăturarea foarte rapidă, simplă şi eficientă a penajului păsărilor de talie mică şi medie din gospodărie - prepeliţe, porumbei, fazani, bibilici, pui de carne, găini etc.

Degetele se pot utiliza fie montate pe deplumatoare de diverse capacităţi şi dimensiuni, fie pe simpli cilindri rotori care se pot fixa pe orice bormaşină sau autofiletantă.

Uzual, în deplumatoare de capacitate mică (8-10 prepeliţe / şarjă sau 1-2 pui / şarjă), montate pe o cuvă de dimensiunile unei cuve de maşină de spălat, sunt necesare 200 - 250 de degete deplumatoare.

În cazul în care le montaţi pe un mic cilindru rotor cuplabil la orice bormaşină obişnuită, sunt suficiente 20 de degete deplumatoare (montaj cu 5 degete deplumatoare în linie, pe 4 linii dispuse în formă de cruce).

Degetele deplumatoare sunt confecţionate dintr-un cauciuc special cu un raport optim între flexibilitate şi rezistenţă la uzură în timp, au o lungime de 50mm cu tot cu capul de montaj, formă conică cu diametru de 16mm a dopului de capăt, 9mm a diametrului de fixare (diametrul găurilor necesare montajului), iar zona utilă are o lungime de 40mm, un diametru la baza conului de 14mm, diametrul la vârful conului de 6mm şi un set de 12 striaţii speciale care maximizează calitatea rezultatului final.

Pe lângă faptul aceste degete jumulesc penele păsărilor extraordinar de repede (în deplumatoare o şarjă este gata în 30-50 de secunde, în cilindri rotori circa un minut şi jumătate), acest model de degete ia şi firele foarte subţiri de pe piele, astfel încât păsările nu mai necesită pârlire după înlăturarea penelor.

Dimensiunile specifice reduse şi flexibilitatea acestui model de degete protejează cel mai bine pielea de rupere accidentală la deplumare, şi densitatea mai ridicată pe care o permite la montaj face ca păsările deplumate să nu se învineţească, ci să arate la fel de splendid ca la o jumulire facută manual.

                    EXCLUSIV Crescători.ro: CADOU Ghid profesional de instrucţiuni! Împreună cu acest incubator Cleo 5 achiziţionat acum de la Crescători.ro primeşti un Ghid profesional de instrucţiuni de incubare, eclozionare, igienizare şi dezinfecţie care conţine informaţii tehnice şi ghidaj pentru a obţine cu adevărat cele mai bune rezultate; în plus, pentru că ştim că cel mai important este nu doar să incubezi cu succes, ci să te mândreşti cu cei mai arătoşi puişori (şi nu în ultimul rând cu păsări care să îţi umple inima de bucurie), am adăugat în Ghidul menţionat un set detaliat de reţete de furajare premium de tip extensiv (de uz gospodăresc) pentru aproape toate animalele de curte precum şi tehnicile de fabricaţie a nutreţurilor necesare ca să îţi poţi face propriile furaje de calitate excepţională, având permanent propriul control al calităţii şi bucuria rezultatelor de top obţinute prin munca ta. Simplu de făcut, cu rezultate surprinzătoare!

                EXCLUSIV Crescători.ro: Primeşti un consultant personal! Pentru acest incubator Cleo 5 achiziţionat acum de la Crescători.ro primeşti pentru întreaga durată de utilizare a produsului un consultant dedicat, mereu la dispoziţia ta, a cărui misiune este aceea de a te ajuta să obţii de fiecare dată cele mai bune rezultate, de la incubarea ouălor şi obţinerea de puişori vioi până în stadiul în care savurezi în bucătărie păsările adulte obţinute cu acest incubator Cleo de la Crescători.ro! Vei putea contacta consultantul tău personal telefonic (18 ore pe zi, zi de zi), sau prin SMS / Whatsapp / E-mail la orice oră, oricând (inclusiv urgenţe); îţi va răspunde cu cea mai mare plăcere de fiecare dată tuturor întrebărilor tale legate de incubarea ouălor, eclozionarea puilor şi creşterea lor optimă până la maturitate. Datele lui de contact le primeşti cu incubatorul! Ce-ar fi să-l suni şi să-i spui cum ţi-a ieşit prima incubare cu noul tău incubator Cleo de la Crescători.ro utilizând sfaturile şi informaţiile din Ghid?

                EXCLUSIV Crescători.ro: Cea mai rapidă rezolvare service! Pentru fiecare incubator Cleo 5 achiziţionat de la Crescători.ro oferim cel mai rapid timp de răspuns pentru orice problemă de service sau garanţie / post-garanţie! Pe lângă faptul că incubatoarele Cleo 5 sunt recunoscute pentru fiabilitatea lor excelentă în rândul incubatoarelor de uz gospodăresc din România (aspect foarte important în sine, semnificativ mai important faţă de diferenţele de preţuri), în cazul puţin probabil în care apare o defecţiune există inclusiv posibilitatea de a vă salva incubarea în curs (sună-ţi cât mai repede consultantul dedicat oferit de Crescători.ro)!

                Produs în România: Clocitoarea Cleo 5 este produsă în România - achiziţionând această "fabrică de puişori" de la Crescători.ro ne susţii şi ne încurajezi să creştem împreună cu tine, cu profesionalism şi pasiune, iar pentru aceasta îţi mulţumim!

                Crescători.ro - Creştem împreună!