Coșul meu

Parteneriate, asocieri, colaborări

Crescători.ro este într-o permanentă evoluţie, cu toată deschiderea către parteneriate noi cu furnizori de produse şi soluţii compatibile cu domeniul de activitate zootehnic de nivel gospodăresc. Căutăm mereu să devenim mai buni decât suntem, să oferim cele mai performante produse şi soluţiile care răspund cel mai bine nevoilor şi aşteptărilor celor cărora le oferim, pentru că ştim că succesul lor este şi succesul nostru. Aşadar, dacă ai produse sau servicii care să merite cu adevărat investiţiile aferente, eşti invitatul nostru la o discuţie prin care să identificăm ariile de interes comun şi cele mai bune moduri să creştem împreună!

Indiferent de arealul geografic în care eşti, te putem ajuta să te asociezi cu alţi crescători sau mici fermieri din preajma ta pentru a găsi împreună cu aceştia cele mai bune soluţii de a vă ajuta unii pe alţii să creşteţi împreună. Puteţi face comenzi de macropremixuri pe site-ul Crescători.ro împreună pentru a vă optimiza costurile de transport, de exemplu. Sau vă puteţi ajuta reciproc cu vânzările sau / şi livrările produselor voastre - dacă unul din voi are lapte şi brânzeturi pe care le comercializează local, iar altul carne şi ouă, puteţi livra pe rând comenzile amândorura dublându-vă astfel fiecare portofoliul de clienţi şi economisind timp şi bani cu desfacerea. Puteţi găsi multe soluţii să vă ajutaţi să creşteţi împreună!

Pentru a reuşi să facem acest lucru pentru voi cât mai bine, spune-ne cât mai multe despre tine! Ce animale creşti, câte, unde eşti, ce produse oferi, unde le comercializezi, cum te putem contacta cât mai bine, cum crezi că ai putea fi ajutat mai bine... ai înţeles ideea :)

La Crescători.ro suntem mereu gata să te ajutăm să creşti. Putem colabora în multe feluri - îţi oferim gratuit consultanţa şi informaţiile necesare pentru ca să te pricepi cât mai bine la ceea ce îţi place să faci - de la incubarea ouălor la creşterea în cele mai bune condiţii a animalelor din gospodăria ta. Găseşti la Crescători.ro  formule de furajare premium pe care poţi să le aplici uşor în propria gospodărie, să te poţi bucura de rezultate cu adevărat excepţionale. Te învăţăm pas cu pas ce trebuie să faci, suntem alături de tine oricând ai nevoie, cu profesionalism şi promptitudine. Personal, aştept cu cea mai mare plăcere să te cunosc cât mai bine, să găsim cele mai bune moduri de a te ajuta să creşti şi să ai succes în ceea ce faci şi să ne bucurăm împreună de succesele tale. Îmi doresc să merit să fiu furnizorul tău favorit pe termen lung şi să fiu primul pe care-l suni când ai nevoie de ajutor. Spune-mi despre tine şi despre cum ţi-ai dori să creştem împreună: eu sunt Mi-Odin Mureşan şi te invit să ne împrietenim (cel puţin din punct de vedere profesional), dacă nu am făcut-o deja!